Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 01, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Περί λήψης περιοριστικών της κυκλοφορίας μέτρων, ενόψει της διοργάνωσης των 5ων «Εν Νικοπόλει Άκτια» αγώνα δρόμου


Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας, Ταξίαρχος κ.Σιόρεντας έχοντας υπόψη τις σχετικές διατάξεις, γίνεται γνωστό σχετικά


 « Περί λήψης περιοριστικών της κυκλοφορίας μέτρων, στην πόλη της Πρέβεζας, ενόψει της διοργάνωσης των 5ων «Εν Νικοπόλει Άκτια» αγώνα δρόμου, που θα διεξαχθεί την 02/09/2017.»

Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε Άρθρο 1 1. Την ρύθμιση της κυκλοφορίας με διακοπή και εκτροπή αυτής, από ώρες 16.45 έως 21.00 του Σαββάτου(02/09/2017), στα παρακάτω σημεία : 

α. Επί της οδού Καρυωτάκη και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως & Ελ. Βενιζέλου για την διεξαγωγή του αγώνα μαθητών Δημοτικών & Γυμνασίων. 

β. Επί της Επαρχ. Ο. Πρέβεζας –Αγίων Αποστόλων, από τη θέση Βαθύ έως την συμβολή της με την Ε.Ο. Πρέβεζας – Γεφ. Καλογήρου(Δ.Α. Πρέβεζας). 

γ. Επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Γέφυρας Καλογηρου από την συμβολή της με την Επαρχ. Οδό Πρέβεζας – Αγίων Αποστόλων έως την χ.θ. 7+300 ( Δ/ση Νικόπολης). 

δ. Διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο εκκίνησης του αγώνα(δ/ση Νικόπολης) και στη συνέχεια εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Πρέβεζα μέσω της συνδετήριας οδού(Δ/ση Ακριβη , Δ/ση Μονολιθιου) προς την Ε.Ο. Πρέβεζας –Ηγουμενίτσας. 

ε. Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται επί της Ε.Ο. Πρέβεζας- Γέφ. Καλογήρου, με κατεύθυνση προς Γέφυρα Καλογήρου στη χ.θ. 2 + 500 και εκτροπή αυτής μέσω της οδού Συρράκου, για την διεξαγωγή των δύο(2) αγώνων των πέντε (5) & των δέκα(10) χιλιομέτρων, αντίστοιχα. 

2. Η ρύθμιση της κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στους ανωτέρω οδούς, θα ρυθμίζεται από ορισθέντες στα σημεία αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου