Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 18, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: ΑΓΣ Κλεοπάτρα..ο Σύλλογος των Επιτυχιών !


ΑΓΣ Κλεοπάτρα...ο Σύλλογος των Επιτυχιών !

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 10-12 ΚΑΙ 14-16.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΧΟΡΟΥ-ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΠ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ.


ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘