Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αρτοποιεία Τριάντος...22χρόνια κοντά στην παράδοση !


Με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνουμε, τα Αρτοποιεία Τριάντος με σεβασμό προς τους καταναλωτές δεν σταματούν συνεχώς να προσπαθούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση χρησιμοποιώντας αγνά υλικά.

Όλα τα προιόντα παραγωγής των καταστημάτων μας (χειροποίητα). Έτσι, το πρώτο αρτοποιείο μας, στην περιοχή του φόρου, συνεχίζοντας μια παράδοση 22 και πλέον ετών, πέρασε πλέον σε νέα εποχή, αφού ο χώρος ανανεώθηκε πλήρως βάση των σύγχρονων προδιαγραφών και πέρασε από τον πατέρα στον γιο. 
Επιπλέον, στο κατάστημα πέραν του φρέσκου ψωμιού, των σφολιατοειδών, τώρα μπορείτε στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος να απολαύσετε τον καφέ της αρεσκείας σας με τα εκλεκτά βουτήματα μας.  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘