Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017

Επιχείρηση μετά την εξαφάνιση 77χρονου στα Παλιάμπελα Βόνιτσας-δραματική έκκληση από την κόρη του


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, της ΟΠΚΕ Ακαρνανίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας για τη ανεύρεση 77χρονου που η εξαφάνιση του δηλώθηκε στις 7 το απόγευμα. Ο εξαφανισθείς ονομάζεται Νίκος Πανταζής και αγνοείται από σήμερα το μεσημέρι από τα Παλιάμπελα (Ακτίου Βόνιτσας).


Ο 77χρονος συνήθιζε να πηγαίνει κάθε πρωί σε διπλανό δάσος στο χωριό του, τα Παλιάμπελα και να επιστρέφει το μεσημέρι. Κάτι που δεν συνέβη με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι οικείοι του και να ενημερώσουν το απόγευμα τους αστυνομικούς στο Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας. 

Η έκκληση της κόρης του Βιολέτας, όπως δημοσιεύτηκε από το lefkadapress: Στη φωτογραφία είναι ο πατέρας μου ονομάζεται Νίκος Πανταζής και αγνοείται από σήμερα το πρωί από το σπίτι μας στα Παλιάμπελα Αιτωλοακαρνανίας. Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας ένα από αυτά είναι οι κρίσεις αμνησίας που παθαίνει χαρακτηριστικό του επίσης είναι ότι δεν ακούει. 

Παρακαλώ πολύ όποιον τον δει να με ειδοποιήσει στο 6974724765. Επίσης θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τον κόσμο από την περιοχή μας αν μπορούσαν να οργανώσουν κάποια ομάδα για να ψάξουμε. Όποιαδηποτε πληροφορία θα είναι χρήσιμη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘