Τετάρτη, Οκτωβρίου 18, 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Αλέξανδρος Παπαγεωργίου. Απομνημονεύματα»


Tο βιβλίο «Αλέξανδρος Παπαγεωργίου. Απομνημονεύματα» που επιμελήθηκε η κα Βικτωρία Τζούρου – Παπαγεωργίου παρουσίασαν τα ΓΑΚ – Αρχεία Ν. Πρέβεζας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας το απόγευμα της Τετάρτης, 18/10 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πρέβεζας.

Για το βιβλίο μίλησαν οι κκ: Γεώργιος - Σταύρος Κούρτης, επίτιμος πρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου, τ. πρόεδρος Παντείου Πανεπιστημίου και πρώην Δήμαρχος Δράμας, Πέτρος Αρταβάνης, υποστράτηγος ε.α. και Σπύρος Σκλαβενίτης, δρ. Ιστορίας, προϊστάμενος ΓΑΚ – Αρχείων Ν. Πρέβεζας. 


Επιπλέον, διαβάστηκαν αποσπάσματα από το βιβλίο ενώ προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ του Πρεβεζάνου σκηνοθέτη Μπάμπη Τσόκα με τίτλο «Μια ζωή αφιερωμένη στην πατρίδα».


Μια πραγματικά σπουδαία εκδήλωση, την οποία τίμησε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως κ Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης και μέλη του δημοτικού συμβουλίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘