Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Οκτωβρίου 09, 2017

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο αυτοάμυνας, από τον Master Άγγελο Σολδάτο στο κλειστό γυμναστήριο Άρτας


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο αυτοάμυνας, από τον Master Άγγελο Σολδάτο στο κλειστό γυμναστήριο Άρτας το οποίο μάλιστα παρακολούθησαν δεκαπέντε σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα στην αρχή της εκδήλωσης, ο κ.Χαράλαμπος Πεσλής, καλωσόρισε τα 75  μέλη των σωματείων ενώ αναφέρθηκε στην ιστορία του συλλόγου και του μεγάλου έργου που εκτελεί στην ευρύτερη περιοχή.

Στην συνέχεια εκπρόσωπος του συλλόγου ΑΜΕΑ "Η Αγκαλιά" όπου ήταν συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, απεύθυνε  σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας την ιδιαιτερότητα του αθλήματος και την σπουδαία σημασία που έχει, ειδικά στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Μάλιστα, ο κ.Άγγελος Σολδάτος, βράβευσε τον σύλλογο ΑΜΕΑ Η "Αγκαλιά" με την τιμητική πλακέτα της ομοσπονδίας. 

Ο προπονητής του Ευκλέα Άρτας κ.Θεόδωρος Λώλης καλωσόρισε και αυτός με την σειρά του, τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. 

Ενώ, ο Master Άγγελος Σολδάτος, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για το κάλεσμα και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του, τόνισε την σημασία της καθημερινής εξάσκησης των βασικών τεχνικών του Taekwon- do πάνω στην αυτοάμυνα, ζήτησε απ' όλα τα μέλη να κάνουν μεγαλύτερη προσπάθεια στο κομμάτι της αυτοάμυνας . 

Το σεμινάριο διήρκεσε 3,5 ώρες καθαρής άσκησης ενώ όλα τα μέλη παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και ιδιαίτερο ζήλο καθόλη τη διάρκεια του σεμιναρίου και έδειξαν μεγάλη προσπάθεια πάνω στην εξάσκηση. 

Ο Master με την λήξη του σεμιναρίου ανέφερε προς όλους, πως οι σύλλογοι που συμμετείχαν στην σπουδαία αυτή εκδήλωση, είναι όλοι αναγνωρισμένοι από το Ελληνικό κράτος

Όλοι οι προπονητές και μαθητές του Taekwon- do αναγνωρίζονται από την παγκόσμια ομοσπονδία στην οποία Πρόεδρος και υπεύθυνος είναι ο γιος του ιδρυτή του Taekwon- do, Grand Master choi iung hwa και υπεύθυνος της παγκόσμιας ομοσπονδίας αυτής είναι ο Master Άγγελος Σολδάτος. 

Επίσης, ο κ.Σολδάτος εξέφρασε τη λύπη του για την διάσπαση του Taekwon- do ITF από πολλούς δασκάλους, έπειτα τον θάνατο του ιδρυτή, δημιουργώντας μικρούς οργανισμούς δικούς τους, ακολουθώντας μικρά κομμάτια παγκοσμίως του ελληνικού Taekwon- do διασπάζουν έτσι τον διεθνή οργανισμό της παγκόσμιας ομοσπονδίας ITF. 

"Αυτό που έχει σημασία όμως για μας, δεν είναι η πληγή που έχει ανοίξει] διεθνώς για το Taekwon- do αλλά αυτό που εμείς πραγματικά αγαπάμε και έχουμε την ικανότητα η εξάσκηση πάνω σε αυτό". 

Κλείνοντας την ομιλία του - βασικό κομμάτι του σεμιναρίου - ο Master Άγγελος Σολδάτος, τόνισε πως το Taekwon- do, δεν έχει τίποτε άλλο να προσφέρει στα μέλη του, πέρα από τις αρχές, την φιλοσοφία του ενώ οι δάσκαλοι θα πρέπει να δώσουν μεγάλη σημασία σ΄αυτό, διδάσκοντας το πραγματικό Taekwon- do, έτσι τα παιδιά να ωφεληθούν πάνω στον σεβασμό, στον χαρακτήρα τους και να μάθουν την τέχνη της αυτοάμυνας, δήλωσε δε προς τους εκπαιδευτές να μην στρέφουν την εκπαίδευση μέσα στο έτος των παιδιών πάνω στο αγωνιστικό μέρος, το Taekwon- do..είναι η τέχνη της αυτοάμυνας και έτσι ζήτησε από όλους τους εκπαιδευτές που παραβρέθηκαν, η καθημερινή άσκηση των παιδιών να βασίζεται στην φιλοσοφία και στις αρχές του  Taekwon- do καθώς και στο τεχνικό μέρος, το οποίο αποτελεί κομμάτι της αυτοάμυνας. 

Κλείνοντας την εκδήλωση, ο Master Σολδάτος βράβευσε τον δάσκαλο λωλη Θεόδωρο για την προσφορα του και αφιέρωσε το σεμινάριο στον Έλληνα Master  Σπύρο Κοτόρτση κάτοχο 7 Dan ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν λίγες ημέρες.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου