Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Μικρή βελτίωση το Σαββατοκύριακο. Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στα ορεινά τη Δευτέρα


Νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα περιμένουμε και σήμερα Παρασκευή στην περιοχή μας, με τα φαινόμενα στα παράκτια κυρίως τμήματα να είναι κατά τόπους εντονότερα. Εξασθένιση της κακοκαιρίας περιμένουνε από τα απόγευμα, δεν θα λείπουν όμως λίγες τοπικές βροχές .

Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά έως 4 και τοπικά στις παράκτιές περιοχές έως 5 με 6 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς στα πεδινά και παράκτια τμήματα, από 8 έως 16 στα ημιορεινά και από 5 έως 13 βαθμούς στια ορεινές περιοχές.

Το Σαββατοκύριακο (18-19/11) ο καιρός θα είναι γενικά βελτιωμένος, θα υπάρχουν όμως διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις και λίγες σποραδικές βροχές Οι άνεμοι από την Κυριακή σταδιακά θα στραφούν σε βοριάδες ενώ πτώση θα παρουσιάσει και η θερμοκρασία από το απόγευμα της ίδιας ημέρας .

Πρόσκαιρή μεταβολή του καιρού αναμένουμε από το βράδυ της Κυριακής όπου θα αυξηθούν οι νεφώσεις στην Ήπειρο και πιθανόν να βρέξει στο μεγαλύτερο μέρος της περιφέρειας, με τα φαινόμενα να δυναμώνουν τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά και θα ενισχυθούν.

Τη Δευτέρα (20/11)το σκηνικό του καιρού αναμένεται να είναι καθαρά χειμωνιάτικο, με βροχές κατά διαστήματα έντονες, ενώ σημαντική θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας. Χιονοπτώσεις περιμένουμε να εκδηλωθούν σε ορεινές περιοχές με υψόμετρο πάνω από τα 1000 μέτρα. Τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα και από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου