Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Νοεμβρίου 18, 2017

Προχωρά αήττητος ο ΠΑΣ Πρέβεζα στην Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας – Νίκησε και την Πάλαιρο


Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε με σκορ 3-0 του ΑΟ Παλαίρου, στο «Αθανασία Τσουμελέκα», για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.


Οι «κιτρινόμαυροι» διατηρούν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και είναι αήττητοι εδώ και 10 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Τα γκολ για την ομάδα του ΠΑΣ πέτυχαν οι Μπόμπορης (35’ κεφαλιά – 40’ πλασέ) και Καρίπογλου (90’ σουτ).

Την κόκκινη κάρτα αντίκρισαν οι Λιάσκος (69’-2η κίτρινη) και Στριφτάρης (73’ - 2η κίτρινη)

Διαιτητής: Ρούσος Ν.
Βοηθοί: Νάστος – Κώτσης

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Κώτσης, Νίκου, Πανταζής, Μουρεχίδης, Ντιό, Λεόπουλος (63’ Τουργέλης), Ντέτσικας (85’ Δημουλιάς), Σκαμνέλος, Λιάσκος, Τσάλας (58’ Καρίπογλου), Μπόμπορης (46’ Καζούκας).
ΑΟ Παλαίρου (Παναγιωτίδης): Σκιαδάς (38’ Σιδεράς), Ντέντι, Βουλγαρίδης, Στριφτάρης, Κυριακίδης, Μπάτσος, Ματσίνγκος, Λιότσος, Μαγκανάκης (55’ Χασακής Π.), Ζέλος, Κατσαμπίρης (48’ Νταλάρδας).

Άγγελος Μπέκας: «Δε λέμε μεγάλες κουβέντες»

Την παρακάτω δήλωση έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Πάλαιρο, ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελος Μπέκας:

«Από τη γενική εικόνα και το αποτέλεσμα είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαστε μία καινούρια ομάδα. Κάνουμε την προσπάθειά μας, κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Δε λέμε μεγάλες κουβέντες. Πάμε να πάρουμε κάθε ματς και όπου φτάσουμε.

Ο στόχος είναι για φέτος να βγάλουμε μία ομάδα που θα αποπνέει… υγεία. Είναι ένα πρωτάθλημα που φαίνεται πως θα είναι συναρπαστικό μέχρι το τέλος. Έχουν ξεχωρίσει 4-5 ομάδες. Έτσι θα πάει μέχρι το τέλος. Δε φαίνεται ότι υπάρχει μία ομάδα που θα κάνει τη διαφορά. Μακάρι να μπορέσουμε να την κάνουμε εμείς. Αλλά αυτό δε μπορούμε να το πούμε τώρα με σιγουριά.

Το γκολ που έρχεται εύκολα πλέον είναι μέρος της δουλειάς που γίνεται, αλλά και ο Μπόμπορης είναι ένας ποδοσφαιριστής, που δίνει λύσεις, μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ και η δουλειά του είναι το γκολ. Είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, το ξεπερνά και περιμένουμε περισσότερα από αυτόν».


Νίκος Μπόμπορης: «Δουλειά, χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε»

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο σκόρερ των δύο εκ των τριών γκολ του ΠΑΣ Πρέβεζα με αντίπαλο την Πάλαιρο Νίκος Μπόμπορης:

«Συνεχίζουμε να κάνουμε καλή δουλειά στο γήπεδο και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Προηγηθήκαμε από το ημίχρονο. Ήμασταν και τυχεροί γιατί δύο φάσεις που είχαμε γρήγορα τις κάναμε γκολ. Μπορέσαμε και κρατήσαμε το αποτέλεσμα στη συνέχεια. Από ‘δω και πέρα δουλειά, χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Και ό,τι καλύτερο ας έρθει.

Δε θα έλεγα ότι ήταν ένα ‘’ξέσπασμα’’ τα δύο γκολ. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει. Η φετινή χρονιά για εμένα ήταν πολύ περίεργη. Ξεκίνησα με έναν τραυματισμό που με ταλαιπωρεί ακόμη και σήμερα. Το παλεύω σιγά-σιγά με προπονήσεις και να δίνω το 100% στην ομάδα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου