Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2017

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Ν.Πρέβεζας "Πρόβλημα με την παραγγελία των βιβλίων της β΄ ξένης γλώσσας "


Τις τελευταίες δύο σχολικές χρονιές (2016-17 και 2017-18) στη Δ/νση Π.Ε. Πρέβεζας υπάρχει πρόβλημα με την παραγγελία των βιβλίων της β΄ ξένης γλώσσας (Γαλλικά ή Γερμανικά κατά περίπτωση).


Συγκεκριμένα κατά τη σχολική χρονιά 2016-17 τα παραπάνω βιβλία είχαν παραγγελθεί και δόθηκαν στους μαθητές των σχολείων αλλά δεν έχουν εξοφληθεί μέχρι σήμερα οι εκδοτικοί οίκοι από τους οποίους έγινε η παραγγελία. 

Τη φετινή σχολική χρονιά 2017-18, δεν έχουν γίνει καν οι προβλεπόμενες από το Υπουργείο διαδικασίες για την παραγγελία των βιβλίων, με αποτέλεσμα οι μαθητές να μην έχουν βιβλία ενώ πλησιάζει η λήξη του α΄ σχολικού τριμήνου.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν πώς είναι δυνατόν να υπάρχει αυτό το  πρόβλημα μόνο στον νομό μας, ενώ στους άλλους νομούς η παραγγελία και προμήθεια των βιβλίων να γίνεται ομαλά.
Απαιτούμε:
·         Να γίνουν άμεσα όλες οι ενέργειες που απαιτούνται από τους αρμόδιους  για να λυθεί το πρόβλημα και όλοι μαθητές να έχουν το συντομότερο  τα βιβλία στα χέρια τους.
·         Τα ξενόγλωσσα  βιβλία να έρχονται στην αρχή της σχολικής χρονιάς  μαζί με όλα τα άλλα βιβλία και να τελειώνει έτσι μια απίστευτη ταλαιπωρία μαθητών-γονέων –εκπαιδευτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου