Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 03, 2017

Συντονιστική επιτροπή σχολείων Πρέβεζας "Είμαστε ήδη νικητές!"


Στις 20 Οκτώβρη κάναμε μια καλή αρχή! Κάναμε τη μεγαλύτερη πορεία των τελευταίων χρόνων!!! Δείξαμε τη δύναμη των οργανωμένων μαθητών απέναντι σε αυτούς που μας κοροϊδεύουν.


Αποφασίσαμε και βγήκαμε στο δρόμο να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας για τη μόρφωση και το σχολείο που μας αξίζει! Υποδεχτήκαμε αγωνιστικά τον Υφυπουργό Παιδείας, όπως του άξιζε. Συνεχίσαμε τον αγώνα που άρχισαν φέτος οι συμμαθητές μας από τα ΕΠΑΛ.

Στις 30 Οκτώβρη ήμασταν χιλιάδες, πραγματικά βουλιάξαμε την Ελλάδα μαζί με τους συμμαθητές μας από όλη τη χώρα. Από την Αθήνα και τον Πειραιά μέχρι τη Θεσσαλονίκη, από την Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη κάναμε καταλήψεις και βγήκαμε στους δρόμους απαιτώντας ένα σχολείο που να μορφώνει και όχι να εξοντώνει!!! Στην Πρέβεζα για πρώτη φορά έκλεισαν σχεδόν όλα τα σχολεία του Νομού!!! Κάναμε «κατάληψη» στο Δημαρχείο και απαιτήσαμε απαντήσεις για τα προβλήματα στα σχολεία μας.

Με δυναμικό παλμό, φωνάζοντας συνεχώς συνθήματα, όπως «Δώστε λεφτά για την Παιδεία, πουλήστε κάνα πύραυλο να πάρουμε βιβλία», «Στο σάπιο σύστημά σας, σάπια κι η Παιδεία, εμείς ονειρευόμαστε μια άλλη κοινωνία» κ.ά. κάναμε ξεκάθαρο ότι οι μαθητές δε θα κάτσουμε στ’ αυγά μας, θα διεκδικήσουμε να εξασφαλιστεί ΤΩΡΑ χρηματοδότηση για τη λειτουργία των σχολείων μας, δημόσια και δωρεάν παιδεία, τη ζωή και το μέλλον που μας αξίζει!

Στείλαμε δυναμικό μήνυμα αγώνα: Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑ! Έχουμε αιτήματα, διεκδικούμε το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει!!!

Οι μέχρι τώρα κινητοποιήσεις μας ήταν μόνο η αρχή… Τώρα ξεκινάμε… Η σημερινή κυβέρνηση, που συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με τις προηγούμενες και μαζί με τους συνεργάτες τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αλλού συνεχίζουν να χτυπάνε το δικαίωμά μας στη μόρφωση και τη ζωή ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ!!!

Είμαστε πολλοί, θα γίνουμε περισσότεροι. Δε σταματάμε! Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατοί και αποφασισμένοι!!!

Συνεχίζουμε τον συντονισμό μας όλα τα σχολεία, για να οργανώσουμε καλύτερα, ενωμένοι όλοι μαζί οι μαθητές τον αγώνα μας! Αποφασίζουμε πώς θα συνεχίσουμε…

Στην Πρέβεζα καλούμε όλους τους εκλεγμένους σε 5μελή και 15μελή, αλλά και όλους τους μαθητές που θέλουν να αγωνιστούν για το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει!


Το Σάββατο 4 Νοέμβρη στις 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας.

Συζητάμε σε κάθε τάξη, σε κάθε σχολείο για να μπουν πιο πολλοί μαθητές στον αγώνα!
Δυναμώνουμε  την αλληλεγγύη, τη διεκδίκηση για όλα αυτά που έχουμε ανάγκη!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου