Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 1ης Επιστημονικής Διημερίδας αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 10/12 οι εργασίες της 1ης Επιστημονικής Διημερίδας αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών με πρακτική άσκηση.

Ήταν μια άκρως χρήσιμη και ενδιαφέρουσα επιστημονική διημερίδα η οποία τελέστηκε υπό την αιγίδα της 6ης Υ.Π.Ε και του νοσοκομείου Πρέβεζας και πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενδιαφέρουσες και επίκαιρες εισηγήσεις από ιατρούς με εμπειρία και άποψη, ενώ σήμερα δεύτερη ημέρα έγινε πρακτική άσκηση σε προπλάσματα. 

Σημαντικό είναι επίσης ότι η διημερίδα με δωρεάν συμμετοχή αγκαλιάστηκε από όλα τα τμήματα του Γενικού νοσοκομείου Πρέβεζας, όπου οι γιατροί συμμετείχαν είτε σαν ομιλητές είτε ως μέλη των προεδρείων. 

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής με πρακτική Άσκηση σε ζωικά προπλάσματα με την τοποθέτηση Κεντρικών Φλεβικών Καθετήρων, από τους Βαγγέλη Γεώργιο Χειρουργό και Λιανό Γεώργιο επίσης Χειρουργό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘