Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Διακόπηκε η υπόθεση βιασμού 23χρονης στην Άρτα


Για 2η ημέρα διακόπηκε και για την Τρίτη 19/12, η συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πρέβεζας - αποτελούμενο από τέσσερις ενόρκους και τρεις τακτικούς δικαστές - στο στάδιο της εξέτασης της παθούσης. 

Κατά το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημ/κων Αρτας τον Φεβρουάριο του 2016, μεταμεσονύκτιες ώρες, 24χρονος φερόμενος ως δράστης βίασε κατ εξακολούθηση μια 23χρονη στην Άρτα. 

Τόσο ο δράστης όσο και η παθούσα είχαν διακόψει προ εξαμήνου την μεταξύ τους σχέση. 

Η εξέταση της παθούσης διαρκεί ήδη 4 ώρες η οποία και ξαναζεί τον εφιάλτη όσων αυτή κατήγγειλε και για την βασιμότητα των οποίων θα αποφανθεί το Δικαστήριο. 

Συνήγορος πολιτικής αγωγής ο Δημήτριος Λαμπράκης, ο οποίος, πριν να αποφασίσει το Δικαστήριο, αρνήθηκε να δηλώσει οτιδήποτε. 

Συνήγοροι υπεράσπισης οι Κων/νος Τράμπας και Ιωάννης Μεράντζας


Μάλιστα, ο κ.Τράμπας δήλωσε στην κάμερα του PrevezaBest: 

"Τελείωσε  η πρώτη ημέρα σήμερα μιας σοβαρής δίκης, υπερασπιζόμαστε μαζί με τον κ.Μεράντζα τον κατηγορούμενο, για τις 19 του μηνός διεκόπη και αισιοδοξούμε για το καλύτερο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘