Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2017

Νίκος Γεωργάκος «Μόνο με σωστό σχεδιασμό και ολοκληρωμένη στοχευόμενη ρεαλιστική στρατηγική ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ κτίζεις γερό οικοδόμημα ανάπτυξης και συνεργασίας»


Νίκος Γεωργάκος
Υποψήφιος για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πρέβεζας
 στον τομέα Μεταποίησης με τον εκλογικό Συνδυασμό
«ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» του Γιάννη Μπούρη.

Ο Πολιτικός Μηχανικός Νίκος Γεωργάκος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό κόσμο της Πρέβεζας.

Με υψηλό επαγγελματισμό και αδιαπραγμάτευτο ήθος και αξίες ως οικογενειάρχης και Χριστιανός Ορθόδοξος, δραστηριοποιείται δεκαετίες τώρα στην τοπική και όχι μόνο αγορά πάντα με μεγάλο σεβασμό στους πελάτες καθώς και με ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και καλών λογαριασμών με τους συνεργάτες και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στα έργα του.

Από το τέλος των σπουδών του στην Πολυτεχνική Σχολή Θράκης (Δ.Π.Θ.) παράλληλα με τα επαγγελματικά και με κεντρικό άξονα το αποδειγμένο πλέον ενδιαφέρον αλλά και την αγάπη του για την Πρέβεζα και τον κόσμο της, δραστηριοποιήθηκε ενεργά σε πολλές συλλογικές  δραστηριότητες  είτε κλαδικού χαρακτήρα όπως η δεκαετής του δράση στο ΤΕΕ, είτε κοινωνικού όπως στο σύλλογο ΑΝΘΡΩΠΟΛΙΣ, ακόμα και πολιτικού-κομματικού με πολλά χρόνια ενεργής  παρουσίας και προσφοράς στην πρώτη γραμμή σε τοπικό ή και σε γενικότερο επίπεδο.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Νίκου Γεωργάκου είναι το πνεύμα ενότητας αλλά και συνεργασίας που τον χαρακτηρίζει,  γεγονός που επαληθεύτηκε σε όλη την πορεία του ως διοικητής του Νοσοκομείου της Πρέβεζας  -κατόπιν την τοποθετήσεως του από τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ το 2013- κάτι που το επισφραγίζουν οι άριστες σχέσεις που διατηρεί  με όλο το διοικητικό, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό.

Αυτά είναι όλα τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία που οδήγησαν τον Νίκο Γεωργάκο να πάρει την απόφαση να αποτελέσει μία από τις πλέον δυναμικές υποψηφιότητες στον πολυσυλλεκτικό και ποιοτικά ξεχωριστό συνδυασμό του Γιάννη Μπούρη για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο του Νομού Πρέβεζας, στο πλευρό των πολύ ικανών και εκλεκτών  συνυποψήφιων που συμμερίζονται τις καινοτόμες και δυναμικές προτάσεις και στόχους του συνδυασμού «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ».

Ο ίδιος ο Νίκος Γεωργάκος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Το επίσημο όργανο της αγοράς του τόπου μας δεν πρέπει να αποτελεί στις κρίσιμες και δραματικές στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας  μία απλή επανάληψη κάποιας τυπικής και διαδικαστικής συλλογικής – συνδικαλιστικής διαδικασίας που συμμετέχουν λίγοι και δραστηριοποιούνται ακόμα λιγότεροι έως ελάχιστοι.

Οι εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο πρέπει να ηχήσουν ως καμπάνες ενός  παραγωγικού καλέσματος με το ξεκάθαρο μήνυμα «ΞΕΚΙΝΑΜΕ» και ως δυνατό ξυπνητήρι  για τους επαγγελματίες με το αναγκαίο μήνυμα «ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ» που θα σηκώσει από τη λήθη της απουσίας την απούσα τόσα χρόνια πλειοψηφία…

Επαγγελματίες του τόπου μας και αγαπητοί συμπατριώτες.

Σήμανε η ώρα της νέας αρχής για το νέο πολυσυλλεκτικό Επαγγελματικό Επιμελητήριο όλων των ικανών και πρωτίστως ηρώων για την εποχή μας επαγγελματιών οι οποίοι κυριολεκτικά κρατούν μόνοι τους την αγορά και όλες τις θέσεις εργασίας .

Έφτασε η στιγμή της συμμετοχής και επιλογής των πολλών και όχι της αποχής τους για μία μαζική καθολική συμμετοχή στις εκλογές.

Ξεκινάμε μια νέα αρχή ενωτική και όχι αφαιρετική, ένα νέο Επιμελητήριο συνέχειας σε ότι το σωστό και ενός τέλους σε ότι το ξεπερασμένο και το εσωστρεφές με όλους τους επαγγελματίες πρωταγωνιστές και με μόνους κομπάρσους την αποχή και τον εγωισμό.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο του νομού μας οφείλει να αποτελεί  το νόμο της ομαδικότητας και της παραγωγικής επιτυχίας  για όλους και δεν πρέπει να αποτελεί ούτε ένα συνεχόμενο κλειστό κύκλο αλλά ούτε μία βολεμένη ολιγοπρόσωπη πυραμίδα κάποιας τυφλής και εγωπαθούς ιεραρχίας …

Το Νέο Επαγγελματικό μας Επιμελητήριο αποτελεί την εστία όλων των επαγγελματιών που θ΄ ανάψει τη δάδα φωτός για την έξοδο από τη συμβιβασμένη ρουτίνα και τη βουβή στασιμότητα , αποτελεί την αγκαλιά των επαγγελματιών προς όλους του πολίτες .

Το Νέο Επιμελητήριο  αποτελεί στις μέρες μας  και στο «βαλτωμένο» τόπο μας όπου σχεδόν τα πάντα ή αδυνατούν ή και υπολειτουργούν,  τη  νέα δυναμική αρχή που θα επανεκκινήσει  την αγορά μέσα από νέους ορίζοντες και εξωστρεφή πλαίσια διαχρονικών συνεργασιών με μετρήσιμα οφέλη τους επιχειρηματίες, τους απασχολούμενους μα πάνω από όλα για τον τόπο μας που τόσο αγαπάμε!

Η απόφαση του «ΞΕΚΙΝΩ» δεν αποτελεί για εμένα μία υποψηφιότητα τυπικής εκλογής αλλά το διαχρονικό  καθήκον ουσιαστικής συμμετοχής και προσφοράς στον τόπο μου.

Επιτέλους ας ξεκινήσουμε, επιτέλους ας ξεκολλήσουμε !!!

Στις  16-17 Δεκεμβρίου να μην απέχει ούτε ένας επαγγελματίας από τις εκλογές!!!

Ξεκινάμε από το επιμελητήριο, θα συνεχίσουμε για το καλό της Πρέβεζας !!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου