Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο χορευτικό δείπνο από το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών "ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ"


Το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών "ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ", παράρτημα Ηπείρου (Πρέβεζας) πραγματοποίησε με επιτυχία το βράδυ της Παρασκευής 15/12, στην αίθουσα του Margarona Royal, Χριστουγεννιάτικο χορευτικό δείπνο. 


Μάλιστα, στο πλαίσιο της δράσης αυτής, τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τις ανάγκες του Δημοτικού Σταδίου Αθανασία Τσουμελέκα. 

Έτσι, η εκδήλωση σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, αφού σε αυτό συνέβαλε η άριστη οργάνωση από μέρους της υπεύθυνης του Σωματείου για την Ήπειρο, Κατερίνα Μπότσιου. 


Το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων γνωστοί επιχειρηματίες του τόπου και όχι μόνο, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ.Στράτος Ιωάννου και ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Μπαίλης οι οποίοι στην αρχή της εκδήλωσης απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς. 

Την όμορφη αυτή βραδιά πλαισίωσε ο Νίκος Παπαδιώτης με την ορχήστρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘