ΠΡΕΒΕΖΑ: "Έλληνες Θεοί" ποζάρουν γυμνοί στο Ζάλογγο και φιλοξενούνται σε γνωστό Γερμανικό περιοδικό μόδας - PrevezaBest | Ειδήσεις | Ν. Πρέβεζας | Ήπειρος

Παρασκευή, Ιανουαρίου 12, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Έλληνες Θεοί" ποζάρουν γυμνοί στο Ζάλογγο και φιλοξενούνται σε γνωστό Γερμανικό περιοδικό μόδαςΓια πολλοστή φορά σας έχουμε ενημερώσει για τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του γνωστού κομμωτή της Πρέβεζας, Akis ο οποίος πέραν της κομμωτικής τέχνης διαπρέπει και στον καλλιτεχνικό χώρο της φωτογραφίας.


Αρκετές φορές έχουμε παρουσιάσει τις δουλειές του, οι οποίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα φιλοξενούνται σε γνωστά έντυπα περιοδικά παγκοσμίου βεληνεκούς. 

Έτσι, αυτή τη φορά δύο γνωστά Γερμανικά περιοδικά μόδας το Surreal γυναικείο και το Volant αντρικό επέλεξαν στη θεματολογία τους, φωτογραφίες του Akis.
Μάλιστα, πέρυσι τον χειμώνα ο Akis φωτογράφησε μοντέλα, γυμνά στο μνημείο του Ζαλόγγου με θέμα "Έλληνες Θεοί" όπου και επέλεξε το Γερμανικό αντρικό περιοδικό μόδας να φιλοξενήσει. 

Ενώ, ο εμπνευστής και δημιουργός της φωτογράφισης Akis, μιλώντας στο PrevezaBest  για το αν είναι προκλητική αυτή του είδους φωτογράφιση στον ιερό χώρο του μνημείου του Ζαλόγγου, τόνισε πως "Σεβάστηκα όσο τίποτα άλλο την ιερότητα του χώρου, και άσχετα με το γυμνό, το οποίο δεν ήταν προκλητικό αλλά ούτε και πρόστυχο, απλά το θέμα της φωτογράφισης ήταν τέτοιο, γιατί οι Θεοί είναι σαν ψυχές και αυτό ήθελα να δείξω" 

Παρακολουθήστε στο βίντεο την φωτογράφιση των "Ελλήνων Θεών" στο Ζάλογγο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘