Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Δηλώσεις Γιάννη Μπούρη, έπειτα το εκλογικό αποτέλεσμα


Πραγματοποιήθηκε  σήμερα Τρίτη 9/1 στις 7 το απόγευμα, η συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για την εκλογή του Προέδρου, όπου νέος Πρόεδρος εξελέγη ο Γιάννης Μπούρης με 11 ψηφοδέλτια, δείτε ΕΔΩ

Νωρίτερα και τα είκοσι ένα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. τα οποία κατ αλφαβητική σειρά είναι, Ι.Γιαμάς, Β.Βαγγέλης, Ν.Γεωργάκος, Γ.Γιολδάσης, Α.Γκούμας, Α.Έξαρχος, Δ.Ευθυμίου, Φ.Ζέρβας, Χ.Κοτσίνης, Α.Κωνσταντινίδη, Π.Κώνστας, Μ.Μικρούλης, Ι.Μπάμπος, Ι.Μπούρης, Γ.Νάσης, Π.Ράπτης, Π.Ρίζος, Χ.Σφρίντζερης, Γ.Τσουμελέκας, Α.Τσάλης και Θ.Χαλάστρας, ψήφισαν μεταξύ των δύο υποψηφιοτήτων που κατατέθηκαν των κυρίων Γιαμά και Μπούρη.





Αμέσως μετά από την γνωστοποίηση του αποτελέσματος, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Γιάννης Μπούρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:




"Εξελίχτηκαν όλα κατ' ευλογίαν, έγινε μία όμορφη εκλογική διαδικασία, μέσα σε πάρα πολύ όμορφο κλίμα, το Επιμελητήριο Πρέβεζας αλλάζει, το Επιμελητήριο του Νομού μας αλλάζει, από αύριο δεσμευόμαστε σε όλους τους επαγγελματίες και σε όλους του καταστηματάρχες της Πρέβεζας, ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε το Επιμελητήριο της Πρέβεζας το οποίο αρμόζει να είναι. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να υπηρετήσουμε το Επιμελητήριο μέσα από τις αξίες τις οποίες πορευτήκαμε από την αρχή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που ήρθε και ψήφισε καθώς και αυτούς οι οποίο μας στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια" Σε συνέχεια των δηλώσεων του, ο Γιάννης Μπούρης δήλωσε πως "Δεν χωράνε κομματικά χρίσματα στο Επιμελητήριο, από εκεί και πέρα με το Επιμελητήριο της Πρέβεζας χρειάζεται δουλειά, από αύριο μας περιμένει μια δύσκολη δουλειά για να κάνουμε το Επιμελητήριο της Πρέβεζας, το Επιμελητήριο το οποίο αρμόζει για τους επαγγελματίες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου