Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Κι όμως, στο νοσοκομείο της Πρέβεζας κάτι αλλάζει...


Μαρτυρία αναγνωστών του PrevezaBest από την σημερινή απογευματινή τους επίσκεψη στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου της Πρέβεζας.


Πραγματικά, εντυπωσιασμένοι έμειναν σήμερα το απόγευμα ασθενείς και συνοδοί κατά την επίσκεψη τους στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου της πόλης και αυτό διότι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, το ιατρικό αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκονταν σε βάρδια - εφημερία, εξυπηρετούσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γεμάτο ευγένεια, σαν να βρίσκονταν σε ιδιωτική κλινική υψηλού επιπέδου. 

Και εμείς οι ίδιοι στο PrevezaBest  κατά καιρούς γινόμαστε αποδέκτες ποικίλης ύλης περιστατικών, όμως, σήμερα δημοσιοποιούμε αυτό ακριβώς το οποίο μας μεταφέρθηκε, τον εντυπωσιασμό δηλαδή των πολιτών όχι μόνο από την περίθαλψη αλλά κυρίως από την ευγένεια, κάτι που βεβαίως εξέπληξε ευχάριστα, χωρίς από την άλλη να αφήνουμε το οποιοδήποτε ψεγάδι μομφής για το αντίθετο τις άλλες μέρες των εφημεριών. 

Καλό είναι, να τα λέμε και αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘