Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νέος κύκλος έντασης και εσωστρέφειας, έπειτα τη χθεσινή δήλωση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Ε.Συγκούνα


Δεν λέει με τίποτα να κοπάσει η έντονη κρίση που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στην Δημοτική παράταξη  Μπαίλη, με  αφορμή το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και τα όσα είχε δημοσιεύσει προ καιρού ο Πρόεδρος του, κ. Βαγγέλης Συγκούνας.


Οι νέες του δηλώσεις  του κ. Συγκούνα, που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας, δείτε ΕΔΩ και έγιναν με στόχο να "πέσουν οι τόνοι", όχι μόνο δεν λειτούργησαν "πυροσβεστικά",  αλλά  πυροδότησαν νέο κύκλο  έντασης και  εσωστρέφειας.

Όπως ισχυρίζονται  Δημοτικοί Σύμβουλοι, που υπηρετούσαν στην προηγούμενη διοίκηση του ΔΛΤ, δεν δόθηκαν από τον πρόεδρο εξηγήσεις και απαντήσεις στα θέματα που τέθηκαν στο τελευταίο ΔΣ , αφού όπως λένε χαρακτηριστικά οι νέες δηλώσεις Συγκούνα δεν αναφέρονται "για την ταμπακιέρα", ενώ  τα έχουν και με τον Δήμαρχο , ο οποίος αποφεύγει να πάρει  ανοιχτά θέση για το θέμα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι δείχνουν αποφασισμένοι να δράσουν δυναμικά, με παραιτήσεις ή ανεξαρτητοποιήσεις, ενώ έχει ακουστεί ακόμη και η πρόταση για προσφυγή στη δικαιοσύνη.. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου