Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 18, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία και δεκάδες συμμετοχές ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας


Με επιτυχία και δεκάδες συμμετοχές ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 18/3 η δεύτερη φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας.


Η πρώτη φάση είχε πραγματοποιηθεί το περασμένο σαββατοκύριακο στη Λευκάδα. Συγκεκριμένα, στην σημερινή δεύτερη φάση συμμετείχαν 80 αθλητές και αθλήτριες όπου αγωνίστηκαν σε τέσσερις ιστιοδρομίες. Χτες, Σάββατο 17/3 λόγω των καιρικών φαινομένων δεν πραγματοποιήθηκε καμία ιστιοδρομία.

Σήμερα Κυριακή όμως, με σύμμαχο τον καλό καιρό οι αθλητές των σκαφών τύπου OPTIMIST & LASER ευχαριστήθηκαν και τις τέσσερις ιστιοδρομίες και κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να διακριθούν και να τους απονεμηθούν μετάλλια και κύπελλα στην τελετή απονομής που είχε προγραμματιστεί έπειτα τη λήξη του πρωταθλήματος.

Τις απονομές έκαναν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, Ευάγγελος Συγγούνας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιάννης Μπούρης και παράγοντες των Ναυτικών Ιστιοπλοϊκών Ομίλων Πρέβεζας και Λευκάδας. Η τελετή της απονομής πραγματοποιήθηκε στον εσωτερικό χώρου του εστιατορίου Food & More της Μαρίνας Κλεοπάτρα. 

Η διοργάνωση όπως και η εκδήλωση της απονομής στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, διακριθέντες και συμμετέχοντες καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, ενώ αξίζει να τονιστεί η σημαντικότατη συμβολή των συνδιοργανωτών Ναυτικών  Ιστιοπλοϊκών Ομίλων Πρέβεζας και Λευκάδας για την άρτια διεξαγωγή του Περιφερειακού Πρωταθλήματος (Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων). 

Τέλος, ν΄αναφέρουμε πως από τα περιφερειακά πρωταθλήματα της κάθε περιφέρειας προκύπτουν οι προεθνικές ομάδες της χώρας μας. Συγκεκριμένα 4 αθλητές από κάθε περιφέρεια, οπότε είναι εύκολα κατανοητή η σημαντικότητα του πρωταθλήματος που διεξήχθη. 

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την τελετή απονομής
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου