Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαρτίου 17, 2018

Μόνος στην Κορυφή ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου


Έπειτα από 26 αγωνιστικές το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας, γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό αφού η πρώτη ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα με την τρίτη ομάδα τους χωρίζει τρεις βαθμούς.


Συγκεκριμένα, στην σημερινή 26η αγωνιστική, ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, κατάφερε και νίκησε 4-2 την ομάδα από την Πάλαιρο και σε συνδυασμό της εκτός έδρας ήττα του ΠΑΣ Πρέβεζα από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού με 1-0 είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα του Καναλακίου να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 61 βαθμούς. Δεύτερη ομάδα ο ΑΟ Καρυάς με 59 και τρίτη ο ΠΑΣ Πρέβεζα με 58. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, Χρήστο Λουκούμη, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το σημερινό αποτέλεσμα, ενώ τόνισε πως οι τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν είναι τέσσερις ξεχωριστοί τελικοί.  

Είναι γνωστό πως η διοίκηση της ομάδας του Καναλακίου έχει ως στόχο την άνοδο της ομάδας στην Γ' Εθνική και σ'αυτόν τον σκοπό εργαζόμαστε ομαδικά και σε οικογενειακό περιβάλλον κατέληξε ο γνωστός επιχειρηματίας - Πρόεδρος του Αχέροντα Καναλακίου, Χρήστος Λουκούμης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου