Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Απριλίου 26, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πλήθος σκαφών στο λιμάνι και 14 πτήσεις το Σάββατο 28/4 στο αεροδρόμιο του Ακτίου - Σπύρος Κόκκαλης "Να διεκδικήσουμε περισσότερο τουρισμό για την πόλη της Πρέβεζας"


Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή της τουριστικής σεζόν, το λιμάνι της Πρέβεζας όμως, ήδη, έχει κατακλυστεί από σκάφη και όπως αναφέρουν επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι, για την εποχή είναι πάρα πολλά.


Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, το Σάββατο 28/4 το αεροδρόμιο του Ακτίου θα υποδεχθεί 14 πτήσεις τσάρτερ από Γερμανία και Ολλανδία. Κάτι που βεβαίως είναι ιδιαίτερα θετικό για την Πρέβεζα αλλά και για τις όμορες περιοχές της. Τώρα, πόσοι από αυτούς θα μείνουν εντός πόλεως (Πρέβεζας), δεν γνωρίζουμε αλλά αυτό είναι μία άλλη υπόθεση, στα θετικά όμως μπορούμε να πούμε πως και η Πρέβεζα θα διεκδικήσει το δικό της μερίδιο. 

Σε δηλώσεις του στο PrevezaBest, ο Πρόεδρος του Συλλόγου εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων, κ. Σπύρος Κόκκαλης τόνισε:

"Για αυτή την εποχή πράγματι, υπάρχουν πάρα πολλά σκάφη στο λιμάνι της Πρέβεζας, είναι μέχρι και 15% μήκος παραπάνω, είναι στο χέρι μας να γίνει η Πρέβεζα προορισμός, θα γίνω γραφικός και επαναλαμβάνω ότι οι αρχές της πόλης, οι επαγγελματίες της πόλης (εστίασης και του εμπορίου ιστορικού κέντρου) πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, να προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τους ανθρώπους που διακινούνται με τα σκάφη και οι αρχές να έχουν την πόλη σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, είτε αυτό αφορά την καθαριότητα, τον φωτισμό, την οχλαγωγία κ.α. 

Ενώ, σχετικά με τις αφίξεις στο αεροδρόμιο του Ακτίου, ο κ.Κόκκαλης, ανέφερε πως αρχίζει πλέον το αεροδρόμιο του Ακτίου να γίνεται ιδιαίτερη περίπτωση όχι απλώς προορισμός, να προσπαθήσουν οι αρχές της πόλης από τους τουρίστες που καταφθάνουν από το αεροδρόμιο του Ακτίου να διεκδικήσουμε περισσότερο τουρισμό για την πόλη της Πρέβεζας.

Τέλος, όπως πληροφορούμαστε από στέλεχος της γνωστής κατασκευαστικής εταιρίας TZIMAS CONSTRUCTIONS  Α.Τ.Ε., η οποία έχει αναλάβει μεγάλο μέρος των έργων αναβάθμισης στο αεροδρόμιο του Ακτίου, με πολύ γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα τόσο των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων όσο και της ανέγερσης δύο νέων κτιριακών συγκροτημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου