Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Απριλίου 28, 2018

ΠΑΣ Πρέβεζα - Θρίαμβος Λούρου 2-0 1η φάση μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική


Σκόρερ: 44' Δημουλιάς (πεν.) - 47' Πανταζής (κεφ.)

Διαιτητής: Ρίππης
Βοηθοί: Κωνσταντίνου – Ντόμαρης
ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Κώτσης, Πανταζής, Γκίνι, Λεόπουλος, Τριάντος, Τουλκερίδης (80' Ντέτσικας), Σκαμνέλος (82' Ντιό), Ρούγκι, Δημουλιάς (87' Καζούκας), Τσάλας (89' Τουργέλης), Μπόμπορης.
Θρίαμβος Λούρου (Μπάλαφας): Παναγιωτίδης, Σάκκος, Τζιάκος, Πάνου (85' Γκούρας), Γόγολος, Κολιός Π., Μπρούβας, Γεωργίου, Κολιός Γ. (50' Χαλάστρας), Τζαφέρης (69' Καρπούζος), Δήμας.
Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελος Μπέκας:

“Η διαδικασία των μπαράζ είναι δύσκολη και πρέπει να διαχειριστούμε διαφορετικά αυτά τα ματς. Είμαστε καλοί. Βγάλαμε ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Παίζαμε με μία αξιόλογη ομάδα. Ξέραμε τα δυνατά της σημεία. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε καλά μέσα στο γήπεδο σε αυτά που είπαμε. Έχουμε συνέχεια. Τώρα θα παίξουμε με την Πάργα και πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι για να παίξουμε στον τελικό. Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς. Βοήθησε την ομάδα. Καταλάβαμε κι εμείς τι αντιπροσωπεύουμε. Μόνο αυτό”.
Την παρακάτω δήλωση έκανε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα Κώστας Δημουλιάς:

“Προετοιμαστήκαμε καλά όλη την εβδομάδα. Μας παρουσιάζεται μία ευκαιρία μέσα από τα μπαράζ να ανέβουμε κατηγορία. Δουλέψαμε στην τακτική, για να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, όπως είναι ο Λούρος. Είχαμε δύο αποτελέσματα, αλλά είχαμε περισσότερο πάθος, θέλαμε πιο πολύ το ματς και τη νίκη. Αυτό μέτρησε. Είπαμε στα αποδυτήρια πως θα βγούμε έξω και με αποφασιστικότητα θα παίξουμε και για τον κόσμο μας και για τη φανέλα. Συνεχίζουμε. Θα δουλέψουμε το ίδιο καλά και βλέπουμε.
Τώρα κοιτάζουμε την Πάργα και μετά θα μιλήσουμε για τον τελικό. Θα φτιάξουμε την ομάδα μας και θα δούμε το άλλο Σάββατο”.
Ο ΠΑΣ Πρέβεζα βράβευσε το χρυσό χορηγό του
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ΠΑΣ Πρέβεζα-Θρίαμβος Λούρου, ο ΠΑΣ Πρέβεζα βράβευσε το χρυσό χορηγό του για τη σεζόν 2017-2018, το δίκτυο καταστημάτων Donald, για τη στήριξή του στην ομάδα.
Την τιμητική πλακέτα στον ιδιοκτήτη κ. Μάνθο Δέσκα απένειμε ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑΣ Βασίλης Κουτρούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου