Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Απριλίου 29, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια ημέρα χορού, στην Πρέβεζα


Με ποικίλα σχήματα, πολύ ρυθμό και παρουσία πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής οι διήμερες εκδηλώσεις για την Παγκόσμια ημέρα χορού που διοργάνωσε και φέτος ο Δήμος Πρέβεζας στην Πλ. Ανδρούτσου.


Οι φετινές  εκδηλώσεις οι οποίες ήταν αφιερωμένες στον αείμνηστο Βασίλη Κοντονάσιο ο οποίος με την παρουσία του  στα πολιτιστικά δρώμενα  της περιοχής τίμησε για δεκαετίες την παραδοσιακή μουσική και τον χορό.


Μάλιστα, προτού ξεκινήσουν οι χοροί από τα σχήματα της δεύτερης μέρας, ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης, παρέδωσε στον γιο του αείμνηστου, Βασίλη Κοντονάσιου τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά του.





Την τιμητική τους την δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων είχε ο παραδοσιακός χορός και συμμετείχαν :

Κέντρο Ψυχικής Υγείας- ΚΑΠΗ, Πολιτιστικός Σύλλογος Σμυρτούλας- Νικόπολη, Πολιτιστικός Σύλλογος Ωρωπού, Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου και Αγίας Τριάδας, Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Πρέβεζας, Πολιτιστικός -Μορφωτικός Σύλλογος Σκάλας Λούρου, Σύλλογος Γυναικών Αγίου Θωμά, Χορευτική Ομάδα “Ζάλογγο”, Χορευτικό Τμήμα Δήμου Πρέβεζα, Χορευτικός ομιλος Πρέβεζας, Σύνδεσμος Συρρακιωτών Πρέβεζας, Σύλλογος Μικρασιατών  και Ποντίων Πρέβεζας , Πολιτιστικός Σύλλογος Καναλίου και Σύλλογος  Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Πρέβεζας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου