Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Απριλίου 07, 2018

Προαγωγικές Εξετάσεις Έγχρωμων ζωνών του Α.Γ.Σ. Ευκλέα Πρέβεζας


Στις 3-4-2018 στον χώρο του Α.Γ.Σ. ΕΥΚΛΕΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ διεξήχθησαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών των προτεινόμενων αθλητών του Α.Γ.Σ. ΕΥΚΛΕΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.

Η επιτροπή εξετάσεων αποτελούνταν από τον Master Άγγελο Σολδάτο (8 DAN) και τον Διεθνή Εκπαιδευτή Λώλη Θεόδωρο (6 DAN). Οι προτεινόμενοι αθλητές εξετάστηκαν σε έξι κατηγορίες (Tul, Αυτοάμυνα, Τεχνικές Ποδιών, Sparring, Σπασίματα, Θεωρία), σύμφωνα με τουw κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ITF Choi Jung Hwa. 

Σε αυτήν την πολύωρη εξέταση οι αθλητές με το πάθος και το υψηλό επίπεδο που επέδειξαν σε όλες τις κατηγορίες απέδειξαν με το καλύτερο τρόπο το επίπεδο προπόνησης του Α.Γ.Σ. ΕΥΚΛΕΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ. 

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων ακολούθησε σεμιναριακού τύπου προπόνηση από τους δύο εκπαιδευτές, βασικός άξονας τη οποίας ήταν οι βασικές αρχές του Taekwon-Do καθώς και ο τρόπος προπόνησης και συμπεριφοράς ενός αθλητή που θέλει να προχωρήσει στο Taekwon-Do. 

Επισημάνθηκε από τους δύο εκπαιδευτές ότι η άνοδος στους βαθμούς του Taekwon-Do, σημαίνει μεγαλύτερες δυσκολίες για την απόκτηση του επόμενου, της οποίες μόνο ένας αθλητής του Taekwon-Do μπορεί να ξεπεράσει με το πείσμα και την θέληση του. 

Επίσης η συμπεριφορά τους μέσα και έξω από το Γυμναστήριο θα πρέπει να είναι υποδειγματική, καθώς αποτελούν πρότυπα για τους αθλητές με μικρότερο από αυτούς βαθμό. 

Στο τέλος της προπόνησης οι δύο εκπαιδευτές συνεχάρησαν τους αθλητές για την προαγωγή τους και εξαιρετική επίδοση τους κατά την διάρκεια των προαγωγικών εξετάσεων και τους απένειμαν τα αντίστοιχα πτυχία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, υπογεγραμμένα από τους εξεταστές.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου