Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 07, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σπύρος Κόκκαλης "Η Λευκή Νύχτα θα γίνει το Σάββατο 25 Αυγούστου"


Στη νέα εκπομπή του Prisma 91,6 που παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα 11.00 – 12.00 ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος των εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Σπύρος Κόκκαλης.

Ο κ Κόκκαλης αναφέρθηκε στις προσπάθειες που πρέπει να γίνουν ώστε η πόλη να υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο τους επισκέπτες. “Γινόμαστε σιγά σιγα τουριστικός προορισμός και πρέπει όλοι να φροντίσουμε για την καθαριότητα της πόλης” σημείωσε.
Σχετικά με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο  κ Κόκκαλης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα είναι καλή η κίνηση.  «Η Πρέβεζα έχει μπει στον τουριστικό χάρτη, μετά το ξέσπασμα της Πάργας και την φοβερή άνοδο της Λευκάδας είμαστε η πόλη που θα ακολουθήσει…» σημείωσε.
Ο Σπύρος Κόκκαλης έκανε ειδική αναφορά στην Λευκή Νύχτα που φέτος θα γίνει το Σάββατο 25 Αυγούστου, με τη συνεισφορά του επιμελητηρίου. Έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στον εμπνευστή της Λευκής Νύχτας στην Πρέβεζα Δημήτρη Λούπα,  Ανέφερε δε, ότι συζητήθηκε και το open mall στο επιμελητήριο, δράση που είναι ακόμη στα σπάργανα.
Ακούστε τον Σπύρο Κόκκαλη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου