Σάββατο, Μαΐου 26, 2018

Οι 274 δήμοι που θα προσλάβουν 25.000 υπαλλήλους- 1100 στην Ήπειρο και 110 στους Δήμους Ζηρού και Πάργας της Π.Ε. Πρέβεζας - Δείτε αναλυτικά


Σειρά υπηρεσιακών εγγράφων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) αποκαλύπτει ολόκληρο το σχέδιο για την πρόσληψη 25.000 υπαλλήλων σε 274 δήμους, με νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας.


Τα έγγραφα αυτά έχουν «εξαιρετικά επείγον» χαρακτήρα, κάτι που δείχνει ότι τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα προκηρυχθεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας που έχει εκδοθεί ποτέ.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, κ. Χαρίλαος Φλώρος, ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για την οριστική συμφωνία, όσον αφορά την κατανομή των θέσεων ανά δήμο. 

Ειδικότερα για την Ήπειρο προβλέπονται 1.110 θέσεις, οι 110 σε δύο Δήμους της Π.Ε. Πρέβεζας, στον Δήμο Ζηρού 60 θέσεις και στον Δήμο Πάργας 50 θέσεις. 

Αναλυτικά: (Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)
Ολόκληρο το έγγραφο ΕΔΩ

workenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘