Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαΐου 27, 2018

Αεροδρόμιο Ακτίου: 36χρονη από το Κονγκό και 38χρονος Αφγανός με κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα


Άλλες δύο περιπτώσεις αλλοδαπών, που επιχείρησαν με παράνομο τρόπο να εξέλθουν από τη χώρα, μέσω του αεροδρομίου του Ακτίου, εντοπίστηκαν χθες το βράδυ από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας.


Συγκεκριμένα μια 36χρονη γυναίκα από το Κονγκό, στις 8:00 το βράδυ του Σαββάτου, επιχείρησε να εισέλθει σε αεροπλάνο με προορισμό το Μόναχο της Γερμανίας επιδεικνύοντας κλεμμένη ταυτότητα Γαλλικών αρχών.

Η γυναίκα αμέσως συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη έξοδο από τη χώρα, πλαστογραφία, και αποδοχή – διάθεση προϊόντος εγκλήματος. 

Σε ξεχωριστή περίπτωση συνελήφθη και ένας 38χρονος Αφγανός ο οποίος επιχείρησε να πετάξει για Ολλανδία με κλεμμένο διαβατήριο Νότιας Κορέας. 

Και οι δύο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: 

Συνελήφθησαν, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες (26-5-2018), στο αεροδρόμιο του Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, δυο αλλοδαποί και συγκεκριμένα μια 36χρονη υπήκοος Κονγκό και ένας 38χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για χρήση κλεμμένων ταξιδιωτικών εγγράφων και απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα. 

Ειδικότερα, οι δυο αλλοδαποί επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς από το Άκτιο, με δύο πτήσεις που είχαν ως προορισμό την Ολλανδία και την Γερμανία, αντίστοιχα, επιδεικνύοντας στους αστυνομικούς κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαβατήριο Νότιας Κορέας και δελτίο ταυτότητας Γαλλίας, τα οποία ήταν κλεμμένα. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, ενώ τα ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.


agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου