Παρασκευή, Μαΐου 25, 2018

Σενάρια επέκτασης της ΙόνιαςΣτην αναζήτηση και εξασφάλιση περίπου 350 εκατομμυρίων ευρώ για την προέκταση της Ιόνιας μέχρι την Κακαβιά, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το υπουργείο Υποδομών.

Το κονδύλι είναι μεγάλο, γεγονός που καθιστά αδύνατη τη χρηματοδότησή του είτε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, είτε από το πρόγραμμα «ΉΠΕΙΡΟΣ 2014-2020». Επίσης, άκαρπη απέβη και η προσπάθεια ένταξης του έργου στον Πανευρωπαϊκό Διάδρομο Orient/East-Med, που ξεκινά από τη Γερμανία και καταλήγει στη χώρα μας. Ένα σενάριο που εξετάζεται είναι η χρονική επέκταση των συμβάσεων παραχώρησης με μείωση της τιμής των διοδίων και κατασκευή νέων έργων με πρώτο και βασικό τον άξονα Ιωάννινα-Κακαβιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘