Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 14, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ευχαριστήρια επιστολή Ζώη Μαργέλη για της Εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας



Καθώς οι εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες στη Νομαρχιακή μας οργάνωση έχουν παρέλθει, αισθάνομαι  την ανάγκη να απευθύνω ένα δημόσιο ευχαριστήριο στις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της Πρέβεζας.


Οφείλω  να ευχαριστήσω τα μέλη της παράταξης που υπέγραψαν  την υποψηφιότητα μου και όλους αυτούς που με ψηφίσαν δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Ένα μεγάλο εύγε αξίζει  στα μέλη της παράταξης, που συμμετείχαν μαζικά  σε όλες τις διαδικασίες. Στο πρόσωπο του καθενός από αυτά που γνώρισα,  είτε με ψήφισε είτε όχι βλέπω πλέον έναν φίλο.

Επιπλέον, οφείλω να ευχηθώ θερμά συγχαρητήρια στον εκλεγμένο Πρόεδρο ΝΟ.Δ.Ε, τα αιρετά μέλη ΝΟ.Δ.Ε., ΔΗΜ.ΤΟ. καθώς και τους σύνεδρους που εκλεχτήκαν.

Ένα δημόσιο ευχαριστώ οφείλω στη συνυποψήφια μου Άννα Μαρία Ανατολιωτάκη για  τον έντιμο προεκλογικό της αγώνα, τον διαυγή λόγο της και  την πολιτική της σκέψη.
Η όλη διαδικασία που πρόσφατα βιώσαμε, ήταν πρωτοφανής από κάθε άποψη.
Σταθερά υπερασπίζω τις ιδέες μου για τον τρόπο οργάνωσης και  λειτουργίας των ΝΟ.Δ.Ε που είχα δημοσιοποιήσει προεκλογικά.  Η μαζική προσέλευση και συμμετοχή, ο πολιτικός πολιτισμός, η συνδιαλλαγή, η πολυσυλλεκτικότητα που παρατηρήθηκε  δεν θα έχει κανένα ουσιώδες αποτέλεσμα αν δεν αποκωδικοποιηθεί σωστά.  Η ερμηνεία, κατά την άποψη μου είναι  πως  οι Έλληνες  εμπιστεύονται και την υποστηρίζουν δημόσια τη  Νέα Δημοκρατία βλέποντας την να  προχωρά γοργά και προοδευτικά σε μια πορεία δημιουργική για το καλό του τόπου, υπό την ηγεσία του προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, πιστή στα ιδεολογικά μας θεμέλια  . 
Όμως η Νέα Δημοκρατία δεν  είναι  το κόμμα ενός ατόμου ή μιας μικρής ομάδας. 
Η ενέργεια κάθε (μικρού ή μεγάλου) στελέχους έχει αντίκτυπο σε όλη την παράταξη. Κανείς δεν πρέπει να απογοητεύσει αυτόν τον κόσμο που πιστεύει σε εμάς.
Σας υπόσχομαι πως θα συνεχίσω  ως μέλος του κομματος να  εργάζομαι ακλόνητα για τα πολιτικά μας ιδεώδη, για τη Νέα Δημοκρατία, καταβάλλοντας  κάθε δυνατή προσπάθεια για την πρόοδο του  τόπου μας.

Ζώης Μαργέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου