Δευτέρα, Μαΐου 28, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τώρα - Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα - Φώτο


Μάρτυρες σε ένα σπάνιο περιστατικό έγιναν πριν από λίγο περαστικοί στην περιοχή "βαθύ" στην Μαργαρώνα  που έκπληκτοι είδαν ένα αυτοκίνητο να καταλήγει στη θάλασσα. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, αρχικά όσοι βρίσκονταν στο σημείο σοκαρίστηκαν βλέποντας το αυτοκίνητο να πέφτει στο νερό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το όχημα το οποίο κινούνταν από Πρέβεζα προς Μαργαρώνα, η οδηγός του οχήματος - η οποία και ήταν η μοναδική επιβάτης - μια γυναίκα 45χρ περίπου, για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θάλασσα. 

Η οδηγός κατάφερε και βγήκε σώα από το αυτοκίνητο, η οποία όμως μεταφέρθηκε από όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο εμφανώς σοκαρισμένη. 

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα τροχαίας Λιμεναρχείου Πρέβεζας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘