Δευτέρα, Μαΐου 14, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ευχαριστήριο μήνυμα Άννας Μαρίας ΑνατολιωτάκηΜετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την δημοσίευση των αποτελεσμάτων, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, παλαιά και νέα, που προσήλθαν στις κάλπες και ιδιαιτέρως όλους εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Παραμένω πιστή στις απόψεις μου για το μέλλον των οργανώσεων και της παράταξης και θα συνεχίσω να βοηθώ με κάθε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή θητεία και δύναμη στον Πρόεδρο και τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πρέβεζας.

Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες Συνέδρους που θα μας εκπροσωπήσουν στα 2 επόμενα τακτικά Συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας.

Συγχαρητήρια σε όσους τόλμησαν να εκτεθούν στην κρίση των μελών ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ο κάθε ένας υποψήφιος ξεχωριστά με την προσπάθειά του ενεργοποίησε και ένα διαφορετικό κομμάτι της βάσης.

Με εκτίμηση,
Άννα-Μαρία Ανατολιωτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘