Πέμπτη, Μαΐου 10, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ξεκίνησε το πρώτο σχολείο ελεύθερης κατάδυσης και ψαροντούφεκου


Το πρώτο σχολείο ελεύθερης κατάδυσης και ψαροντούφεκου 1ου και 2ου επιπέδου, ξεκίνησε στην Πρέβεζα και συγκεκριμένα στο κατάστημα του Αριστείδη Χαλκή,  Pacific Ocean Σπηλιάδου 2.


Εκπαιδευτές του σχολείου της ελεύθερης κατάδυσης και του ψαροντούφεκου είναι ο Νικόλας Νικολάου ιδρυτής του συστήματος phorsys καθώς και ο Αριστείδης Χαλκής. 

Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που έδειξαν ενδιαφέρον τόσο για την ελεύθερη κατάδυση όσο και για το ψαροντούφεκο στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου. 

Το σχολείο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13/5 ενώ σε νεότερη ανάρτηση θα σας παρουσιάσουμε σχετικά βίντεο με την κατάδυση. 

Επιπλέον, στο κατάστημα Pacific Ocean θα βρείτε είδη κατάδυσης αυτόνομης και ελεύθερης, ναυτιλιακά είδη, ενώ το κατάστημα αναλαμβάνει την επισκευή φουσκωτών σκαφών κ.α.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘