Τετάρτη, Μαΐου 09, 2018

Προκρίνεται η σύνδεση της Ιόνιας με την Πρέβεζα


Ανακοινώσεις σε ότι αφορά την προώθηση των ημιτελών μεγάλων έργων της περιφέρειας θα υπάρξουν το προσεχές διάστημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ερτ προκρίνεται η επέκταση των συμβάσεων παραχώρησης για την κατασκευή του άξονα Γιάννενα- Κακαβιά και τη σύνδεση της Ιόνιας με την Πρέβεζα.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης σε δηλώσεις μετά τη σύσκεψη που έγινε στην Άρτα, ανέφερε ότι εξετάζεται η λύση της επέκτασης των υφιστάμενων συμβάσεων παραχώρησης ώστε να συμπληρωθεί το οδικό δίκτυο με έργα που δεν είχαν προβλεφθεί στις αρχικές συμβάσεις.
Παράλληλα τόνισε ότι ωριμάζουν κι άλλα έργα καθώς για την κυβέρνηση αποτελεί προτεραιότητα η ολοκλήρωση των υποδομών. Τέλος μίλησε για την ανάγκη επαναπροσδιορισμού της βιωσιμότητας των έργων που χρηματοδοτούνται από την Κοινότητα, επισημαίνοντας εκτός των οικονομικών κριτηρίων θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και άλλοι παράγοντες και ασφαλώς ο κοινωνικός τους ρόλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘