Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 23, 2018

Σε ανάκληση «Βεβαίωσης Έναρξης Ιατρικού Επαγγέλματος» της ειδικευόμενης γιατρού του Νοσοκομείου Πρέβεζας, προχώρησε η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου


Σε ανάκληση «Βεβαίωσης Έναρξης Ιατρικού Επαγγέλματος» σε γιατρό προχώρησε η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου.


Όπως μεταδίδει η δημοτική ραδιοφωνία, στην ανάκληση της Βεβαίωσης Έναρξης Ιατρικού Επαγγέλματος της ειδικευόμενης γιατρού του Νοσοκομείου Πρέβεζας(που έχει ήδη καταγγελθεί η σύμβαση της) η οποία φέρεται να προσλήφθηκε με μη έγκυρο πτυχίο προχώρησε η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου. 
Όπως αναφέρεται στην απόφαση ανάκλησης της άδειας δεν αναγνωρίζεται η γνησιότητα του τίτλου σπουδών της από το Πανεπιστήµιο της Aquila Ιταλίας βάσει του οποίου έχει εκδοθεί η εν λόγω Βεβαίωση Έναρξης Ιατρικού Επαγγέλµατος. Να θυμίσουμε ότι το Νοσοκομείο της Πρέβεζας είχε προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασης με την γιατρό αφού κατά τον τυπικό έλεγχο του πτυχίου της διαπιστώθηκε ότι ο τίτλος σπουδών δεν ήταν αυθεντικός. 
Στην απόφαση της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου γίνεται αναφορά τόσο στο έγγραφο του Νοσοκομείου όσο και σε νεώτερα έγγραφα του Υπουργείου Υγείας της Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου