Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Μαΐου 08, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μίλησαν για τον "ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ" οι εν δυνάμει υποψήφιοι Δήμαρχοι ;


Κατεπείγουσα συνεδρίαση διεξήχθη, το απόγευμα της Δευτέρας 7/5, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου με τα κάτωθι θέματα:



1. Συζήτηση και κατάθεση προτάσεων, σχετικά με την μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ, { Πρόγραμμα « ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ I » } . 

2. Συζήτηση και έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης, σχετικά με τις κινητοποιήσεις για την Ειρήνη, την Κυριακή 13 Μάη 2018. 

3. Έγκριση δαπάνης για την δημοπράτηση παροχής υπηρεσιών με τίτλο: {NAYAΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΚΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018}.

Το θέμα που συγκέντρωσε το περισσότερο ενδιαφέρον, λόγω της πολιτικής  του σημασίας, ήταν το πρώτο ζήτημα  αναφορικά με το Πρόγραμμα " ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ I"


Το θέμα άνοιξε και έκανε την ομιλία του ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης. Μάλιστα στην συνέχεια τοποθετήθηκαν επί του ζητήματος και δημοτικοί σύμβουλοι με σχετικές ομιλίες, όπως ο Β. Κωστούλας, ο Δ. Καλλίνικος, ο Δ.Παππάς, ο Σ. Αμάραντος, ο Γ.Νίτσας, ο Κ.Κορωναίος, ο Π.Σαραμπασίνας, ο Δ. Κατσιπανέλης, ο Γ. Παπαδιώτης και ο Αντιδήμαρχος κ. Λ. Πιπιλίδης. 

Το πολιτικό ενδιαφέρον όσων μίλησαν, έγκειται στο γεγονός ότι για κάποιους υπάρχει το ενδεχόμενο και σε ορισμένες περιπτώσεις έντονο και συνάμα έκδηλο, να κατέλθουν στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιοι δήμαρχοι. 

Δεδομένη  θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα τόσο του κ.Παππά όσο και του κ.Νίτσα.

Για τους υπολοίπους, για κάποιους εξ αυτών..ο χρόνος θα δείξει..


*Ζητάμε συγνώμη από τον Δημοτικό σύμβουλο, κ.Αμάραντο που εκ παραδρομής η φωτογραφία του δεν μπήκε στην κεντρική εικόνα, αφού μίλησε για το ζήτημα, άσχετα αν είναι ή όχι ένας εν δυνάμει υποψήφιος δήμαρχος.  


Τέλος, ν΄αναφέρουμε πως από την σημερινή συνεδρίαση απουσίαζε ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης, κ.Γιώργος Φραγκούλης και δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι απέδωσαν την απουσία του στα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη και ως ήταν αναμενόμενο να ενοχληθεί η παράταξη της δημοτικής αρχής. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου