Κυριακή, Μαΐου 13, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εγκαίνια για το νέο κατάστημα του "Καλοφαγά" - Φώτο


Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 13/5 τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου καταστήματος του "Καλοφαγά".

Τα εγκαίνια μάλιστα τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος. Έτσι, η οικογένεια Βασιλείου Δόση στα εγκαίνια του νέου αυτού καλαίσθητου χώρου που δημιούργησε με σεβασμό και αγάπη για όλους εσάς, καλωσόρισε φίλους, συγγενείς πελάτες και συνεργάτες που βρέθηκαν στην χαρούμενη και ξεχωριστή αυτή ημέρα. 

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας, κ.Στέργιος Γιαννάκης, ο Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου κ.Ματέρης, ο επικεφαλής της ΑΣΥΠ, Δημήτριος Παππάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιώργος Ζάκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ.Σαραμπασίνας, Καλλίνικος, Κώτσης (προιστάμενος ΟΑΕΔ), ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, κ.Θωμάς Γεωργίου, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, κ.Δημόπουλος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ.Βαρδής κ.α. 

Ενώ, η Λέσχη Αρχειμαγείρων απένειμε στο μέλος της, Βασίλειο Δόση (Master) την τιμητική διάκριση του μεταλλίου της Λέσχης. Δείτε φώτο από τα εγκαίνιαΚαλοφαγάς..παίρνει άριστα στην ποιότητα και τη γεύση !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘