Πέμπτη, Μαΐου 10, 2018

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας, Θωμάς Κάρτσακλας παρατηρητής στον τελικό κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ


Την δυσκολότερη ίσως αποστολή από την μέρα που ανέλαβε την προεδρία θα έχει το Σάββατο (12/5) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας, ο οποίος ορίστηκε παρατηρητής στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας  ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Ο ορισμός του Θωμά Κάρτσακλα σε ένα τέτοιο παιχνίδι αποτελεί τιμή και διάκριση για την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και δείχνει την εμπιστοσύνη που τον περιβάλλει ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος.
Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Θωμάς Κάρτσακλας ήταν παρατηρητής αγώνα στον 72ο τελικό κυπέλλου στις 26 Απριλίου 2014 στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό όπου οι “πράσινοι” είχαν επικρατήσει με 4-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του PrevezaBest στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα‘