Τρίτη, Μαΐου 22, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η καρδιά του καλοκαιριού χτυπά στο Κουρδιστό Πορτοκάλι ! Opening 25/5


Το κατάστημα που γνωρίζει ολόκληρη η Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, ακούει στο όνομα Κουρδιστό Πορτοκάλι. Ένα δυνατό brand name στον χώρο της διασκέδασης, αφού από αυτό έχουν περάσει γενιές και γενιές. 

Έτσι, το Κουρδιστό Πορτοκάλι εξελίχθηκε, εκσυγχρονίστηκε και σήμερα αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα καταστήματα της περιοχής τόσο για την αισθητική του χώρου όσο και των παροχών που προσφέρει. 

Συγκεκριμένα, το νέο ανανεωμένο μενού του σικ εστιατορίου, θα σας ταξιδέψει σε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες. Επίσης, το κατάστημα ήδη έχει προγραμματίσει καθ'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ξεχωριστά event's μέσα από  μοναδικές μουσικές περιπλανήσεις. Το Κουρδιστό Πορτοκάλι λοιπόν, από αυτή την Παρασκευή θα είναι κοντά σας, από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ, απολαμβάνοντας ροφήματα, καφέ, coctails και το αγαπημένο σας ποτό. 

Άλλωστε, το κουρδιστό πορτοκάλι αποτελεί σημείο αναφοράς για την βραδινή καλοκαιρινή διασκέδαση ντόπιων και επισκεπτών της Πρέβεζας.Καλοκαίρι στην βραδινή Πρέβεζα, σημαίνει Κουρδιστό Πορτοκάλι !!!

Τέλος, ενημερωθείτε μέσα από τη σελίδα του καταστήματος για ότι συμβαίνει, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου