Τρίτη, Μαΐου 29, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Tο εξελιγμένο σύστημα προπόνησης "Miha Bodytec" στο Fitness Studios - Μόνο 20’ την εβδομαδα αρκούν!!Μόνο 20’ την εβδομαδα αρκούν!!
Γρήγορη μείωση πόντων και γράμμωση χωρίς να αφιερώσετε ώρες στο γυμναστήριο!!!!

Ιδανικό για αυτούς που έχουν πιεσμένο χρόνο (20’/βδομάδα), για αυτούς  που ΔΕΝ προτιμούν τα όργανα και τα βάρη (πολύωρη προπόνηση/συνωστισμός), για αυτούς που θέλουν να αυξήσουν το επίπεδο της προπόνησης τους στο maximum (ενεργοποιώντας 650 μυικές ομάδες / ‘’κάψιμο’’ έως και 1000kcal ανα προπονηση) !!!

Tο εξελιγμένο σύστημα προπόνησης Miha Bodytec, είναι ένα υπέροχο παράδειγμα για το πώς η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να σμιλέψει και να ενδυναμώσει όλο το σώμα χαρίζοντας τα αποτελέσματα μιας πολύ καλής προπόνησης.


Πρόκειται για ένα είδος άσκησης που βασίζεται στην τεχνολογία της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης. Η ηλεκτρομυϊκή διέγερση προσφέρει εντυπωσιακό αποτέλεσμα μέσα σε λίγο διάστημα. Η φυσική απόδοση αυξάνεται, το ποσοστό της λιπώδους μάζας και τα κιλά μειώνονται, η μυική μάζα και η αντοχή αυξάνονται, ενώ οι μύες γραμμώνονται ήπια και οι προβληματικές ζώνες συσφίγγονται. Σε γενικές γραμμές βελτιώνονται η ευεξία και η ευκινησία.

Η προπόνηση εκτελείται πάντα υπό την επίβλεψη προσωπικού γυμναστή για μέγιστη ασφάλεια και αποτελέσματα!

Κλείστε το ραντεβού για μια δοκιμή τώρα, εντελώς δωρεάν!!!

Πληροφορίες στο τηλ. 2682061262 και στη γραμματεία του γυμναστηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου