Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαΐου 02, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία διεξήχθη η αγωνιστική προπόνηση στα Tull της ομάδας του ΕΥΚΛΕΑ στο κλειστό γυμναστήριο Αρτας ! - "Πέρα από αθλητές δημιουργούμε ακέραιους ανθρώπους με ήθος"


Διεξήχθη επιτυχώς η αγωνιστική προπόνηση στα Tull της ομάδας του ΕΥΚΛΕΑ στο κλειστό γυμναστήριο Αρτας την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 με διοργανωτή τον ΕΥΚΛΕΑ ΑΡΤΑΣ .


Σε αυτήν την εκδήλωση το παρόν δώσανε 16 σύλλογοι και 160 αθλητές ηλικίας 8 εως 14 ετών κατακλύζοντας το στάδιο τοσο με τους συμμετέχοντες όσο και στις κερκίδες με γονείς και φίλους του Taekwon-do.

Κατα την διάρκεια της εκδήλωσης οι αθλητές δείξανε μεγάλο ζήλο πρός το θεωρητικό μέρος αλλά αυτό που ενθουσίασε όσους παρευρέθησαν ήταν ο ανταγωνισμός μεταξύ των αθλητών και κυρίως στα ομαδικά tull. 

Το επίπεδο των αθλητών υπήρξε ιδιαίτερα υψηλό τόσο στο τεχνικό μέρος όσο και ως πρός το ήθος και την ευγένεια μεταξύ τους, δείχνοντας έτσι ότι η δουλειά που γίνεται στα σωματεία από τους εκπαιδευτές βρίσκεται στον σωστό δρόμο. 

Οι αθλητές είχανε την ευκαιρία να γνωρίσουν νέους φίλους και να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες μεταξύ τους παίρνοντας έτσι εφόδια για την συνέχεια της χρονιάς. 

Ευχαριστούμε κάθε σωματείο ξεχωριστά για την συμμετοχή του όσο και τους γονείς των αθλητών που εμπιστεύονται τον ΕΥΚΛΕΑ και τους εκπαιδευτές του. 

Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα και να προσπαθούμε πέρα από αθλητές να δημιουργούμε ακέραιους ανθρώπους με ήθος, ευγένεια, αρχές και αξίες.

Δελτίο Τύπου







Δείτε το φωτογραφικό υλικό





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου