Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουνίου 17, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Περισσότεροι από 200 χορευτές επί σκηνής στην ετήσια εκδήλωση των Χορευτικών Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Πρέβεζας με τίτλο "Για δες περιβόλι όμορφο" - Φώτο


Περισσότεροι από 200 χορευτές επί σκηνής στην ετήσια εκδήλωση των Χορευτικών Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Πρέβεζας με τίτλο "Για δες περιβόλι όμορφο"


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 17/6, η ετήσια εκδήλωση των Χορευτικών Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Πρέβεζας με τίτλο "Για δες περιβόλι όμορφο", στο Δημοτικό Κηποθέατρο.

Η εκδήλωση, τον συντονισμό της οποίας έχει ο χοροδιδάσκαλος Δημήτρης Ρούσσος αποτέλεσε το επιστέγασμα των δράσεων του 2018 με στόχο στη διατήρηση και διάσωση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, παρουσίαση και ανάδειξη της αυθεντικής Παραδοσιακής και Χορευτικής Μουσικής Παράδοσης της Ελλάδας. 

Επί σκηνής βρέθηκαν περισσότεροι από 200 χορευτές όλων των ηλικιών- από τα τμήματα παιδικών, εφηβικών και ενηλίκων- και ταξίδεψαν το κοινό σε Ήπειρο Μακεδονία, Αιγαίο, και Μικρά Ασία. 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε και λαϊκό πρόγραμμα από το παιδικό και εφηβικό τμήμα, ενώ τη δική τους συμμετοχή στην εκδήλωση είχαν τα μέλη της δομής «Ψυχαρχώς» αλλά και του ΚΑΠΗ Δήμου Πρέβεζας.

Τέλος, την εκδήλωση παρουσίασε η κ.Δήμητρα Κοψάρη, ενώ την δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας, Κοσμάς Κορωναίος ο οποίος μάλιστα προτού ξεκινήσει η εκδήλωση απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό.

Δείτε φώτο από την εκδήλωση







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου