Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2018

Αθώοι κρίθηκαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας και ο Αντιδήμαρχος κύριος Γιαννουλάτος για την περίπτωση μη χορήγησης άδειας τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα της πόλης του ιστορικού κέντρου


Αθώοι κρίθηκαν σήμερα Πέμπτη 21/6, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Μπαίλης και ο Αντιδήμαρχος κύριος Γιαννουλάτος για την περίπτωση μη χορήγησης άδειας τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα της πόλης του ιστορικού κέντρου.


Ο συγκεκριμένος καταστηματάρχης ειχε προσφύγει στη δικαιοσύνη ζητώντας την ποινική δίωξη του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου για παράβαση καθήκοντος.

Κατά τη συζήτηση της υπόθεσης σήμερα ο καταστηματάρχης προσφέρθηκε να μη συνεχίσει το δικαστικό αγώνα πλην όμως οι δύο αιρετοί ζήτησαν να εκδικαστεί η υπόθεση κανονικά αρνούμενοι να συζητήσουν οποιαδήποτε εξωδικαστική επίλυση της υπόθεσης. 

Τελικά, το δικαστήριο κήρυξε παμψηφεί αθώους τους κατηγορούμενους με σύμφωνη γνώμη και της εισαγγελέως δεχόμενο ότι καμία παράβαση δεν έκαναν δήμαρχος και αντιδήμαρχος.

1 σχόλιο:

  1. Ανεπαρκές ρεπορτάζ. Ελλείψεις: Μονομελές ή Τριμελές. Ονομα καταστηματάρχου (δεν είναι προσωπικό δεδομένο ευαίσθητο). Εγινε η δίκη, ή αποσύρθηκε η μήνυση? Εάν έγινε η δίκη, ποιό είναι το σκεπτικό της? Τελικά ώφειλε ή δεν ώφειλε ο Δήμαρχος να δώσει αδεια? Εάν δεν ώφειλε, τότε πώς έγινε δεκτή η μήνυση και δεν ετέθη στο αρχείο? Χ. Γκούβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή