Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 22, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πολιτική εκδήλωση του ΚΙΝ.ΑΛ. για λίγους...


Μια όχι ιδιαίτερα μαζική εκδήλωση πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 22/6, το Κίνημα Αλλαγής με ομιλητές τον Μ.Κασσή και τον Ν.Γκόλα, μέλη της ΚΕ του Κινήματος.


Σύμφωνα με στελέχη που μιλήσαμε, η μη μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση, οφείλεται ότι αυτό έγινε βεβιασμένα και δεν προηγήθηκε η απαραίτητη ενημέρωση. 

Οι ομιλητές στις εισηγήσεις τους, άσκησαν αυστηρή κριτική στην κυβερνητική πολιτική, τόσο για την οικονομική πολιτική, όσο και για τα εθνικά θέματα, ενώ κάλεσαν τα μέλη και τα στελέχη να αγωνιστούν για την μεγάλη δημοκρατική παράταξη. 


Ακολούθησε διάλογος με πολλές ερωτήσεις και τοποθετήσεις, που είχαν ως κύριο στοιχείο την ενότητα του ΚΙΝΑΛ και τις μάχες για τις επερχόμενες εκλογές.

Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν ειρωνικά για την σημερινή φιέστα που έστησε στο Ζάππειο ο κ.Τσίπρας, φορώντας μάλιστα και γραβάτα όπως τόνισαν χαρακτηριστικά. 


Τέλος, οι ομιλητές κάλεσαν όλα τα μέλη του ΚΙΝΑΛ, να συμμετέχουν στις εκλογές για τις τοπικές οργανώσεις, που θα γίνουν σε όλους τους δήμους την Κυριακή 24/6, δείτε σχετικά, ΕΔΩ

Μεταξύ άλλων, τη σημερινή εκδήλωση παρακολούθησαν ο τέως Βουλευτής κ.Ντούσκας, ο πρώην Νομάρχης, κ. Β. Ιωάννου, ο πρώην Δήμαρχος Φιλιππιάδας, κ.Κατραχούρας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ.Ζιάκας, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, κ.Δημόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Δ.Αυδίκος  κ.α.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Πρέβεζας, κ. Θεόφιλος Κετίκογλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου