Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 25, 2018

Κώστας Μπάρκας: Εμείς δεν κλείνουμε νοσοκομεία, ανοίγουμε νοσοκομεία - Αναλαμβάνω την όποια ευθύνη μου αναλογεί - Η μελέτη σύνδεσης της Πρέβεζας με την Ιόνια οδό θα παραδοθεί


Στην εκπομπή "Όλα στον Αέρα" που παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης από το ραδιόφωνο του Prisma 91,6 κάθε Δευτέρα στις 11 π.μ. μίλησε ο τοπικός Βουλευτής του Σύριζα, Κώστας Μπάρκας. 

Ο Κώστας Μπάρκας δέχτηκε ερωτήσεις τοπικού ενδιαφέροντος, όπως, σχετικά με την παθολογική κλινική του νοσοκομείου, τους αυτοκινητόδρομους και τη σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό, σχετικά με τις εξελίξεις στον τοπικό Σύριζα εν όψει αυτοδιοικητικών, ενώ τέλος σχολίασε την ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο. 

Συγκεκριμένα, όσον αφορά την παθολογική κλινική, ο κ.Μπάρκας τόνισε μεταξύ άλλων: Είμαστε σε επαφή με το Υπουργείο Υγείας για να αντιμετωπίσουμε γρήγορα το πρόβλημα, είτε με επικουρικό προσωπικό, είτε με μόνιμες θέσεις για τους παθολόγους.

*Ο Βουλευτής κ.Μπάρκας, εκ παραδρομής στην εκπομπή ανέφερε πως ο Διευθυντής της Παθολογικής κλινικής, κ.Ιωάννης Μπαίλης, έχει συνταξιοδοτηθεί, αυτό που ήθελε να πει ο κ.Μπάρκας είναι ότι ο κ.Μπαίλης, έχει παραιτηθεί από τη θέση του Διευθυντή της Ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου. 

Όσον αφορά το προσωπικό σε σχέση με το 2014, το νοσοκομείο είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, τόνισε ο Βουλευτής του Σύριζα, Κώστας Μπάρκας.

Σχετικά με την σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια οδό, ο κΜπάρκας μεταξύ άλλων, δήλωσε: Το 2013, ο τότε αρμόδιος Υφπουργός, κ.Καλογιάννης συμμετείχε σε μια σύσκεψη των Ευρωπαίων Υπουργών Μεταφορών για να αποφασίσει η Ευρωπαική Ένωση, ποια δίκτυα των χωρών αυτών, θα μπουν στα Διευρωπαικά δίκτυα. Δυστυχώς τότε, η Νέα Δημοκρατία και μέσω του κ.Καλογιάννη, κανένα δίκτυο που αφορά τον Ν.Πρέβεζας δεν μπήκε στο κομμάτι αυτό. Από τότε χάσαμε την όποια δυνατότητα να χρηματοδοτήσουμε τις συνδέσεις αυτές με την Πρέβεζα. Εγώ αναλαμβάνω την όποια ευθύνη μου αναλογεί...Το αρμόδιο Υπουργείο, ξεκόλλησε τη μελέτη αυτή, από εδώ και πέρα πρέπει να δούμε την χρηματοδότηση.  Η μελέτη αυτή προχωράει και θα παραδοθεί. 

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τον τοπικό Σύριζα, ο κ.Μπάρκας δήλωσε: Ο Σύριζα είναι ένα κόμμα το οποίο έχει δείξει παίρνει συλλογικά τις αποφάσεις, συνεδριάζουμε, δημιουργούμε μια στρατηγική..έχουμε έναν πλουραλισμό απόψεων . Για το αν ο τοπικός Σύριζα κατεβάσει ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο, ο κ.Μπάρκας, ξεκαθάρισε πως αυτό προκύπτει μέσα από την προσπάθεια και τη συζήτηση, πάνω στη βάση του νέου σχετικού νομοσχεδίου, Κλεισθένης, θα συζητήσουμε τις αλλαγές στην αυτοδιοίκηση, θα προκύψουν πρόσωπα τα οποία θα θελήσουν να ασχοληθούν, κατέληξε ο κ.Μπάρκας.

Τέλος, σχετικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Ζάππειο, ο κ.Μπάρκας, σχολίασε πως ήταν μια πολύ σημαντική ημέρα για την Ελλάδα, είναι η αρχή των τελευταίων μέτρων, που η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια έπειτα από οχτώ χρόνια.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου