Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουνίου 26, 2018

Κ.Καρυωτάκης –Αποτύπωμα στον χρόνο Έργα που αφορούν τον ποιητή στο ατελιέ του Πρεβεζάνου δημιουργού Κώστα Καλέντζη


Τις πολλές πτυχές του ταλέντου του αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά ο Πρεβεζάνος δημιουργός Κώστας Καλέντζης στην έκθεση ζωγραφικής που λειτουργεί στον χώρο του ατελιέ του το οποίο βρίσκεται στην "καρδιά" του ιστορικού κέντρου της πόλης, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι όπου έμενε ο ποιητής Κώστας Καρυωτάκης.

Τα έργα που αφορούν τον Κώστα Καρυωτάκη εξάλλου, "δεσπόζουν" στον χώρο του ατελιέ, ενώ οι επισκέπτες μπορούν ακόμη να δουν πίνακες του Κώστα Καλέντζη, από την πρόσφατη συμμετοχή του στην αναδρομική έκθεση συμβατικής ζωγραφικής και ζωγραφικής σε tablet που πραγματοποιήθηκε στην Σύρο- για την οποία μάλιστα βραβεύτηκε- καθώς και άλλους πίνακές του. 

Η έκθεση περιλαμβάνεται στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το Δήμο, την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, συλλόγους και φορείς με αφορμή την συμπλήρωση 90 χρόνων από την αυτοκτονία του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη. 

Το ατελιέ του κ.Καλέντζη επισκέφθηκε η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας Ελευθερία Αγγέλη η οποία τον συνεχάρη για την πρόσφατη βραβευσή του στον διαγωνισμό του ΕΠΟΚ, για την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις για τον Κώστα Καρυωτάκη, καθώς και για την συνολική συμμετοχή του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.


Δημοτική Ραδιοφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου