Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουνίου 19, 2018

Στοιχηματίζουν, αν ο Περιφερειάρχης, κ.Καχριμάνης, βρεθεί αύριο Τετάρτη στην Ηγουμενίτσα !


Αύριο Τετάρτη 20/6,  είναι προγραμματισμένη η ομιλία του Σπύρου Ριζόπουλου στην Ηγουμενίτσα, όπως σας ενημερώσαμε σχετικώς, ΕΔΩ.

Ο Σπύρος Ριζόπουλος, ο οποίος ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, με την ομιλία του στην Ηγουμενίτσα, κλείνει τον κύκλο των βασικών ομιλιών του στις πρωτεύουσες των νομών της Ηπείρου. 

Ο Σπύρος Ριζόπουλος όμως, πλην τις ομιλίες του στις πρωτεύουσες των Νομών της Ηπείρου, πραγματοποίησε και κοινωνικές διαβουλεύσεις σε όλους τους Καλλικρατικούς δήμους. 

Έτσι, έπειτα την παρουσία του Περιφερειάρχη, κ.Καχριμάνη σε εκδηλώσεις σε Άρτα και Πρέβεζα, τις ίδιες μέρες και ώρες που ο Σπύρος Ριζόπουλος πραγματοποίησε τις ομιλίες του, τα στοιχήματα, στους πολιτικούς καφενέδες δίνουν και παίρνουν, αν αύριο Τετάρτη, που ο Σπύρος Ριζόπουλος έχει την ομιλία του στην Ηγουμενίτσα, βρεθεί και ο κ.Καχριμάνης, σε κάποια εκδήλωση - ημερίδα.

Σύμφωνα με τους τοπικούς πολιτικούς αναλυτές, στο να βρεθεί ο κ.Καχριμάνης αύριο στην Ηγουμενίτσα, δίνουν 2:25 . 

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτούς που διαμορφώνουν τα ποσοστά, το πρωί της Τετάρτης, το ποσοστό αναμένεται στο 1:50....οπότε όσοι θέλετε να ποντάρετε κάντε το σήμερα που αυτό βρίσκεται στο 2:25 !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου