Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 14, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στη Βουλή η επιστολή του Ιωάννη Μπαίλη - Αναφορά Σ.Γιαννάκη


Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, ο Βουλευτής ΝΔ Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, σχετικά με την Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Προς
Τον Υπουργό Υγείας
κ. Ανδρέα Ξανθό
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα σας διαβιβάζω επιστολή του Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Ιωάννη Μπαϊλη, με την οποία εκφράζει τις ανησυχίες του σχετικά με τη λειτουργία της Κλινικής της οποίας προϊσταται.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην απελπιστική έλλειψη τόσο ειδικευμένου όσο και ειδικευόμενου ιατρικού προσωπικού, με αποτέλεσμα η Κλινική να υπολειτουργεί και να καλύπτονται οι εφημερίες μόνο χάρη στην αυτοθυσία των γιατρών, οι οποίοι βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης, αλλά και με ορατό τον κίνδυνο να προκληθεί κάποιο ατύχημα και να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Παρακαλώ να μου γνωρίσετε τις απόψεις σας  και τυχόν ενέργειές σας για την επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος δεδομένου ότι το Νοσοκομείο Πρέβεζας καλείται καθημερινά να αντιμετωπίσει πλήθος περιστατικών (παθολογικά, πνευμονολογικά, νευρολογικά, ψυχιατρικά, νεφρολογικά, αιματολογικά, ουρολογικά, γαστρεντερολογικά) από τον Νομό μας καθώς επίσης και από τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας και τη Λευκάδα.
                                                                        
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.     
                                                                                     
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου