Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: "Καμπάνες" στο ζευγάρι Γερμανών που επιτέθηκε σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες Πέμπτη 7/6 κατά τις απογευματινές ώρες, όπως σας ενημερώσαμε, δείτε ΕΔΩ

Συγκεκριμένα, δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ δέχτηκαν το μένος ενός αλλοδαπού, υπηκοότητας Γερμανίας, ο οποίος ήταν παρέα με την γυναίκα του, και σε γενόμενο έλεγχο των αστυνομικών, αφού βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, εκείνος επιτέθηκε με αγριότητα στους αστυνομικούς. 

Έτσι, σήμερα Παρασκευή 8/6 στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το ζευγάρι οδηγήθηκε ενώπιον του τριμελούς πλη/δικείου Πρέβεζας, όπου με σύμφωνα γνώμη της κ.Αντιεισαγγελέως, στον άνδρα επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 2χρόνων, 9 μήνες, 15 μέρες συν χρηματική ποινή 2.000 ευρώ αλλά προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος απαιτείται εγγύηση 1.000 ευρώ, εφόσον ασκήσει έφεση.

Ενώ, στη γυναίκα επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 10 μηνών, 15 μέρες και 1000 ευρώ χρηματική ποινή.

Οι κατηγορίες που βρέθηκαν ένοχοι, αφορούν την αντίσταση κατά της αρχής, της κατοχής ναρκωτικών και αυτής της οπλοφορίας.

Στα πλαίσια όμως της υπόθεσης αυτής αποκαλύφθηκε κάτι πολύ περίεργο. Ο σκοπός που οι Γερμανοί είχαν έρθει στην Ελλάδα ήταν για να μαζεύουν έντομα παράνομα τα οποία χρησιμοποιούσαν για φαρμακευτική δράση. Έτσι, επιλήφθηκε το δασαρχείο και εξετάζεται το ενδεχόμενο τέλεσης και άλλων παράνομων πράξεων. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε για παράνομη συλλογή βοτάνων, ενώ τώρα για πρώτη φορά μαθαίνουμε και για συλλογή εντόμων από την Ελληνική ύπαιθρο που μπορεί να είναι και πολύ σπάνια.

Στην φωτογραφία, φαίνονται ξεκάθαρα τα σημάδια στο χέρι του αστυνομικού που του προκάλεσε με το δάγκωμα ο Γερμανός καταδικασθείς πλέον.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου