Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουνίου 17, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τα παραμύθια συνάντησαν τον "Ονειρότοπο" σε μια εξαιρετική διαδραστική μουσική παράσταση !


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16/6, η καλοκαιρινή εκδήλωση του βρεφονηπιακού σταθμού "Ονειρότοπος".

Με θέα τη θάλασσα και μέσα στο πράσινο καθώς και σε ένα ιδανικό περιβάλλον για τα παιδιά τα οποία απόλαυσαν όσο ποτέ άλλοτε την καλοκαιρινή τους εκδήλωση. 





Γονείς και παιδιά, ευχαριστήθηκαν μία ακόμη γεμάτο φαντασία, παιδαγωγική και ενδιαφέρουσα εκδήλωση του Ονειρότοπου η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.





Με θέμα τα παραμύθια συναντούν τον "Ονειρότοπο", ο βρεφονηπιακός σταθμός "Ονειρότοπος" πραγματοποίησε την καλοκαιρινή του εκδήλωση, η οποία διέφερε από τις άλλες εκδηλώσεις που ο πρότυπος  βρεφονηπιακός σταθμός, μας έχει συνηθίσει.






Συγκεκριμένα, η διεύθυνση του σταθμού, σε μια αδιάκοπη προσπάθεια εξέλιξης των υπηρεσιών του, πραγματοποίησε τη χθεσινή εκδήλωση, που πέραν της επιτυχίας του μάγεψε μικρούς και μεγάλους μέσα από μια εξαιρετική διαδραστική μουσική παράσταση με λαικά παραμύθια που συνοδεύτηκαν από ζωντανή μουσική! την επιμέλεια της οποίας είχε η κ.Μαρία Μαχαίρα προσκεκλημένη του "Ονειρότοπου". 

Έτσι,  με οδηγό τα παραμύθια της κ.Μαχαίρα, τα παιδιά δημιούργησαν τη δική τους παράσταση, συμμετέχοντας ενεργά σε μουσικοκινητικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι και παιχνίδια ρυθμού. 

Την εκδήλωσε άνοιξε με ένα καλωσόρισμα η υπεύθυνη του σταθμού, κ.Παρασκευή Κόττη. 






Τέλος, τους παρευρισκόμενους τους περίμενε ένας εξαίσιος μπουφές γεμάτο λιχουδιές.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου