Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 23, 2018

Mε μεγάλη συμμετοχή αθλητών αναμένεται το Ρreveza Cup 2018


Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για το Παγκόσμιο Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα Τένις της ΙΤΕ, για αγόρια και κορίτσια 18 ετών που διοργανώνει η Γ.Ε. Πρέβεζας, στην πόλη μας από τις 24 Ιουνίου μέχρι και την 1η Ιουλίου, καθώς έχουν ήδη συμπληρωθεί οι πίνακες συμμετοχών.


Οι αγώνες διοργανώνονται από την ΙΤΡ με έδρα το Λονδίνο μέσω της Ε.Φ.Ο.Α. (Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης). Όπως δήλωσε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Διευθυντής των αγώνων Ρreveza Cup 2018 Δημήτρης Παππάς στην πόλη μας θα βρεθούν περίπου 200 άτομα -αθλητές, προπονητές και συνοδοί - το παραπάνω διάστημα που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και τις ομορφιές του τόπου μας και να γευθούν την τοπική γαστρονομία. 

Σήμερα Σάββατο έγιναν οι εγγραφές των αθλητών και αύριο Κυριακή 24/6, θα αρχίσουν τα προκριματικά που θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα, ενώ την ίδια μέρα θα ξεκινήσουν και οι αγώνες για τα κυρίως ταμπλό. Οι αγώνες θα διεξάγονται πρωί και απόγευμα στα Δημοτικά Γήπεδα Τένις, στην Κυανή Ακτή (εντός του κολυμβητηρίου), με είσοδο ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου